london var bäst



hemma från london! buhu....
ville inte åka hem faktiskt, trivdes galet bra i den staden, kände tom att här skulle jag kunna bo i framtiden. den som lever får se. underbar shopping och allt vad några dagars semester innebär, god mat, dryck och kolla på sevärdigheter. tack mamma för en mycket bra resa och studentpresent.

iallafall, nu är jag hemma, mycket snygga kläder rikare och 3000kr fattigare men hur ofta är man i london och shoppar? jag har köpt ett par underbara skor jag tänkte visa straxt!

london baby

godmorgon!

nu är jag uppe tidigt, okej kanske elva inte är så tidigt men mamma väckte mig vid 10. nu har vi hålllit på att packa det sista, om en timme åker vi mot skavsta och senare går flyget till england, london! ska bli så himla skönt att komma bort lite med bara shopping, god mat och sådär! Jag har aldrig varit i london förrut men jag ser verkligen fram emot den här lilla resan. hoppas att shoppingen är underbar, för jag har tänkt att shoppa massor med kläder.

nu ska jag fixa iordning mig och sen stängaresväskan och sådär! ha det as bra här hemma! PUSS


det är över nu

jag tror det är dags nu. det har gått alldeles för lång tid. och jag vet inte ens varför jag är kvar. jag borde gått för länge sen. men nu tänker jag ta det steget, steget bort från dig och från oss. du och allt som hänt ska jag lägga bakom mig. vi kanske ses igen, någongång. jag kommer sakna dig.


kom hem fort!


min helg!

hallå!

jag har haft en jätte bra helg!

fredags: åkte jag somsagt med isabelle harriet och pappa för att kolla på marcus match ute i ervalla där dom vann med 3-0. första kvällen på hela sommaren som man FRÖS när man satt ute i tjocktröja, nu är hösten påväg! efter det så åkte vi förbi hovsta och hämtade upp mamma så skjutsa pappa mig och mamma till stan. vi gick först till strömpis och tog en cider och lyssnade på allsången som var, riktigt trevligt faktiskt men nästan bara 40+are! vid tio gick vi vidare till olearys för att lyssna på örebro allstars, mammas kusin är sångare och spelar bas tror jag i det bandet. vi köpte en till cider och chilinötter och satte oss vid ett bord där och lyssnade. dom var riktigt duktiga och spelade en del låtar som man kände igen iallafall. en korv med bröd utanför hann vi med också innan vi satte oss på bussen hem! en mycket trevlig kväll med min mami.

lördags: åkte hem till julia någongång vid 3. slappade framför tvn med henne och emma tills klockan blev 6 och vi bestämde oss för att laga tacos. gick upp en sväng till affären för att handla cola och tacoskal. vart riktigt gott :) efteråt fick emma besök och jag och julia låste in oss på hennes rum för att inte störa. lite senare fick vi beställningg av emma och vi själva vart sugna på chips. så vi tog cykeln till coop för handling och så hälsade vi på helena också! resten av kvällen spenderades hemma hos julia med chips och sådär!

söndags: vaknade vid 12 tror jag. låg kvar i sängen i flera timmar. vid halv sju cyklade jag iväg till julia. vi lagade mat och senare hade vi filmkväll och kollade på en riktigt bra och rolig film. just nu kommer jag inte ihåg vad den hette men!

en riktigt bra helg!


två bilder från fotbollsmatchen i fredags. fick inga fler bilder under helgen!

fotboll och olearys

nu ska jag snart åka ut till ervalla för att kolla fotboll, marcus lag spelar och hoppas han inte skadar sig den här gången!

efter det ska jag och mamma till olearys, mysigt! ha en trevligkväll!



godmorgon


ligger i sängen fortfarande. är trött även fast jag vaknade av mig själv för 1 timme sedan. idag händer det inte allt för mycket. är sugen på en riktigt god frukost! ikväll blir det olearys! :)

världens bästa kväll

ikväll spelade lars i brunnsparken, det var otroligt bra och jag är lycklig!


fina armbandet också!

partyyyyyyyyyy




isabella

din lilla fjärt, att jag skulle få lära känna en så snäll och fin tjej under gymnasiet kunde man ju aldrig tro. även fast vi bara känt varandra i typ ett år så har jag så fina och roliga minnen tillsammans med dig. valborg är en dag som jag sent kommer att glömma. jag och ása satt och pratade en dag om att du ska flytta ifrån oss och det känns så konstigt! men vi lovar att vi kommer komma upp och hälsa på dig så ofta vi kan. dig varannan helg och hanna varannan helg kom vi fram till. bra va? hoppas att du får det underbart i göteborg! jag kommer att sakna dig jätte mycket!


lycka till! <3




fredag den 13e.

har varit en otursdag. inte för mig men för marcus. var och kollade på hans match idag med pappa harriet sandra ellen osv... dom spelade riktigt bra men i slutet av första halvleken krockar marcus med någon kille så han börjar blöda i bakhuvudet så han fick ha ett '' jätte fint'' pannband på sig tills det vart pause. han kunde inte fortsätta spela den andra halvleken så han fick åka till akuten, men de var stängt så dom fick lösa det hemma. tror inte att det var så farligt men så typiskt. krya marcus!

efter matchen åkte vi och köpte med kinamat hem och satt ute och åt, riktigt gott var det. kycklingspett med jordnötssås och ris. mums. ikväll har jag bara varit hemma och tagit det lungt, imorgon blir det andra bullar!

GODNATT


så jävla söt när hon var mini!



när man har tråkigt kan man ta lite bilder






torsdag

hallåå. idag har jag varit duktig och städat hela huset, jag har också forsatt med mitt winnerbäck tagg. nu har jag precis kommit ut från duschen och ska fixa iordning mig lite. sen ska jag träffa sofia&lollo och äta på stan och sådär. mysigt.

jag har inte så mycket att säga och jag har inte tagit några bilder på ett tag så. de blir inte roligare än såhär. vi hörs senare! puss


en vän som inte riktigt var en vän

igår åkte jag upp på stan med helena sara och stephanie. vi satte oss på IVYs uteservering med grim och jesper?jocke? minns inte hans namn... hehe. där satt vi och drack lite och snackade fram tills klockan blev ett och vi kände att det var dags att rulla hemmåt. jag bestämde att vi skulle en sväng förbi mc donalds också men det skulle jag väl aldrig sagt för när vi var påväg dit så skädde det en liten olycka. när vi kom åkandes på kungsgatan kom en lastbil och körde i fel fil på vägen jätte fort så vi försökte stanna så att han också skulle göra det men han fortsatte köra jätte fort. så vi fick backa i typ 40km/h så vi åkte rakt in i en stolpe. hade vi stannat hade lastbilen kört över oss typ. han hade inte hunnit stanna för att det gick så fort. det var riktigt obehagligt men alla klarade sig oskadda iallafall. polisen kom och det blev frågor och sådär. helena kände att hon inte kunde köra hem efter vad som hänt så snälla jonte kom och körde hem oss i bilen :) förutom det så var kvällen väldigt trevlig och mysig!

idag har jag även bokat biljetter tilll mig och emma! vi ska se lars winnerbäck på söndag!!!!!!!!!! åh det kommer bli så himla bra. har suttit och lyssnat på han hela dagen!



drömmar

tänk att drömmar kan variera så pass mycket som dom gör. ena natten kan det vara så hemska drömmar att man vaknar upp med tårar i ögonen och andra natten kan det vara så underbart och kännas så verkligt så det är inte sant.

jag hade iallafall världens finaste dröm inatt. hjärtat

de drabbade


har lånat serien de drabbade av simon. den är så jäääävla bra. vet vart jag ska tillbringa mina kommande dagar!

lista!

lånad av sofia

du heter:
therese maria eriksson
smeknamn: therran
låt som när du är ledsen sörjer till: i'd rather be with you
beroende av: alla fina människor som finns
vad tror folk om dig?: don't know
stämmer det?: kanske
vad får du oftast komplimanger för?: mina ögon och fräknar....
hur imponerar man på dig?: man är glad och rolig och man är svårflirtad
brukar du skratta för dig själv?: ja. alltid nästan.
vad står det i ditt senaste inkomna sms?: ja, det var mycket blod tydligen.
har du haft sex idag?: 
hur svarar du i mobilen?: hallååå
vem ringde du senast?: johni
vad sa den senaste du pratade i telefon med?: '' okej jag med ''  
antal timmar sömn inatt?: 7
sov du ensam?: nej
brukar du komma i tid?: ja
hur känner du dig nu?: känner mig trött och glad
vanligaste färg på kläder?: olika
vad tycker du om fötter?: ingenting
vad saknar du?: ingenting just nu tror jag
hade du en bra kväll igår?: ja en riktigt lyckad kväll
favorit dryck på morgonen: fil
när brukar du oftast gå och lägga dig? sent nu på sommaren, kanske 3-4
är du blyg? ibland
sysslar du med någon idrott?: nej, men jag spelade innebandy i många år
tror du på kärlek vid första ögonkastet: nej inte kärlek, det växer fram
har du spytt offentlign? ja..
vad skulle du göra om du var tjej/kille för en dag?: hm svår fråga.
är du nöjd med ditt liv? ja de skulle jag säga att jag är
är du bortskämd? ja
vad gör du imorgon?: ska fira marcus födelsedag!
vad är det värsta du vet? falska människor
har du bra vänner och äkta vänskap? verkligen
vad är det finaste du fått? ett halsband
en speciell dag du minns? min 18års dag och studenten!
samlar på?: ingenting
när grät du senast?: hm förra veckan någongång
vad skulle du göra om du vann en miljon?: resa och flytta!
vill du gifta dig?: vet inte
vill du ha barn?: tror det
är du musikalisk? hahahhhahaha
vad dricker du helst när du är törstig? vatten
bor dina föräldrar tillsammans? nix
har du någongång gråtit dig till sömns? ja
biter du på naglarna? inte längre



 


yoghurt

jag tycker att yoghurt är ganska äckligt. eller väldigt äckligt. gillar det verkligen inte.

MEN
denna lilla yoggiburk har jag blivit kär i. stört god, vaniljsmak är det men jag tycker det smakat nått annat, typ kola! den är otroligt god, smaka den!!


HALLÅ

hejhejhej.

idag har jag hängt på stan i många timmar. åkte upp med isabelle, mötte clara och vi åt lunch på la baugette. in och ut i alla affärer men lyckades inte hitta någonting. bara lite saker till morgondagens födelsedagsbarn! imorgon fyller jasna år och då ska vi hem till henne och kalasa lite och förfesta sen blir det frimis!

föresten så kom evelina precis in med en gräshoppa som hon och hennes kompis hade fångat. fyfan vad jag hatar sånna där småkryp!

PUSS

happy


åh jag är så himla glad ikväll. hihi


bara så ni vet så betyder ni massa för mig

youandme

If I can make you happy, then this is where I belong

onsdagonsdag

jag blir arg på min själv att jag inte skriver någonting här men det är faktiskt jobbigt att logga in och skriva men jag ska försöka för det är ju faktiskt sjukt roligt att ha någonting att titta tillbaka på!

så dom senaste dagarna har jag och isabelle varit ensmama hemma, dock har det in te hänt så mycket. i söndags kom johanna och emma hit och vi badade mitt i natten och hade det skönt, den vart det nattmat och sen godnatt!

måndag så åkte jag johanna och isabelle upp på stan, isabelle skulle köpa en tröja och johanna var tvungen att springa in på apoteket en sväng. sen åkte vi till coop och handlade mat så grillade vi på eftermiddagen. riktigt gott! på kvällen blev det film och popcorn.

igår och idag har faktiskt ganska sega, inte gjort så mycket alls! inte mycket mer att säga men ska försöka slänga in lite bilder och sådär framöver. peace out

RSS 2.0