utgång!


jag tycker

att det är coolt att vara vaken nu. även fast det inte finns så mycket att göra. klockan är ändrad också så jag har ingen aning om vad den är heller! haha.


byee

ombyggnad i mitt rum

igår vart det förfest hos helena med henne julia och johan! jonte var också med på ett hörn men han var nykter och tråkig hehe..... vi drog sen till frimis och jag verkade vara den enda som tyckte de va lite kul, men vi drog iallafall rätt tidigt och så kom jonte och jesper och hämtade upp oss, drog till adolfsberg och drack den sista drickan och hade asssss kul.

idag har jag bara varit hemma och rensat hela min garderob, vart inte mycket kvar så det blir ut och handla nya kläder snart! imorgon ska jag och mamma till ikea och kolla nya grejjer till mitt rum och på måndag så ska vi tapetsera :) hoppas ni får en fin lördagskväll! puss

påsklov




imorgon är det sista dagen innan påsklov. ska åka till skolan innan åtta och leta påskägg och plugga till redovisningen.

puss!

nu: skola!


hiss&kiss

kom på att jag ville ta upp två olika saker, en bra och en dålig så det får bli en hiss och kiss.

HISS

ccs hudlotion från apoteket! luktar jätte gott och är bra. 

KISS

blev så jävla arg när jag läste i na idag om natttrafiken, '' du behöver ju inte vara kvar på krogen till det stänger'' men ditt jävla pucko håll käften. men sen läste jag nyss och förmodligen så kommer dom att ändra på det så nu är jag glad igen, men det får iallafall hamna på kiss listan.

plugg i mängder

just nu är det väldigt mycket i skolan ska ni veta. jag hinner inte blogga för jag sitter hela kvällarna med skolböcker och massor med häften från alla olika lärare som vill att man ska göra alla uppgifter samtidigt. jag gör mitt bästa och idag har jag iallafall hunnit klart med två så nu återstår de bara dom tre jobbigaste kvar. men vad gör man, nu är det iallafall inte långt kvar till studenten så det är bara att kämpa på! hejja!


tråk måndag

idag har verkligen varit en riktig tråkmåndag! började dagen med ett tanläkarbesök. som tur var träffade jag lina på bussen som också skulle dit så fick sällskap av henne och louise. efter tandläkaren tog jag bussen till skolan och träffade ása&bella. delade upp lite arbeten som ska göras och åt lunch och sen vart det hem direkt för att sätta sig med näsan i skolböckerna. en sak är säker iallafall och det är att jag inte förstår någonting av filosofi. jag kan knappt utala det. när jag gav upp med temat så fortsatte jag med idrotts uppgiften då jag skrivit klart de 3 första frågorna. så har två kvar. ser ut att bli tråkplugg dagar resten av veckan också. men snart är det studenten så det gör ingenting! hoppas ni haft en roligare dag än mig! puss

isabelles och mitt plugg idag! vi har varit jätte duktiga!

morning

sjukt rolig kväll igår med helena&julia hemma hos min pappa!

snart kommer julia och hämtar upp mig så ska vi och äta och sen vidare till mellringehallen där det är innebandy match. senare ska jag hem till sofia och plugga prjoektarbete. ( kolla in våran projektarbetsblogg )

ha en bra dag!



dom tre små grisarna








helena pratar med jonte i högtalartelefon.....

helena: saknar du mig?
jonte: jaaa massor
julia: jonte, kom hem till mig sen! ;)
jonte: Jaaadååå PUSS
helena: MEN JONTE DÅ!

hej hej hej



idag har vart en bra dag, vädret kunde dock ha varit bättre. mentalträning och teater var de vi hade idag. teatern är riktigt rolig så till alla som ska välja estetiskverksamhet på risbergska så välj teater!

När jag kom hem från skolan så beställde jag en jeansjacka från hm med tanke på att dom har 100kr rabatt på alla jackor så kunde jag inte låta bli. får hoppas på att dom får in mina dreamshoes också. kommer inte klara av sommaren utan dom tror jag om jag inte hittar ett par liknande, men vi får hålla tummarna :)

nu ska jag se criminal minds eller hur de stavas.......... puss

misstag

jag erkänner mina fel, alla gör misstag. det kan man aldrig komma ifrån.

efterlyst

människor tänker verkligen olika. tur det ibland, men någonstans måste det finnas en gräns.

sitter och kollar på efterlyst, har älskat programmet sen flera år tillbaka. lagade en as god kycklingsallad till middag, verkligen lyckad. snart blir det sängen! pusss!

!

du gör mig så glad :)


du släkte alla ljus den natten och jag minns varje sekund


lite sammanfattning av ängelholm


var trött på dit resan

stekte runt lite på en hockey match

eh ja.

åt godis

robin och tobbe på väla

hade tråkigt medans sofia provade kläder

och galna partynätter!

jag har en vän, som inte inte liknar någon annan. den finaste vännen på hela jorden. tack för att du är du och att du alltid ställer upp för mig när jag behöver det. jag älskar dig

RSS 2.0