veckan som vart

ursäkta för stört dålig uppdatering!

denna vecka som varit har jag nästan bara legat hemma och varit sjuk! de slog till i onsdags efter att jag varit på stan och ätit på lunch med pappa. vi åt buffé på kinamuren, mycket gott! torsdag gjorde jag ingenting, va hemma bara typ och sen va ju väg och handlade och hyrde film.

i fredags vart de jobb på goddagens igen, tycker de går ganska bra men de är så jävla svårt med all sprit,vin och sånt där som man borde kunna men de kommer väl :) jobbade från 15-23.30 så de vart en långt pass. efter jobbet hade jag tänkt att dra till strömpis men jag orkade inte och hade inga andra kläder än jobb klädera med mig så jag tog bussen hem istället.

igår lördag var jag hemma hela dagen, var riktigt rastlös! men på kvällen hade jag sara och linnea myskväll! vi åt pepparkakor med ädelost, drack oboy och åt nötter! väldigt mysigt! kom hem vid 12 och gick nästan och la mig på en gång. 

idag är det söndag och det betyder marieberg med julia och shoppingggggg

tisdag

idag skulle jag egentligen ha åkt upp med julia och helana till friskis och svettis men tror ni inte jag försover mig? jo självklart. men jag drog fram crosstrainern här hemma och körde ett pass på den och sedan situps och utfallssteg! efter det lagade jag kycklingsallad :) sen dess har jag bara tagit de lungt, städat lite och sådär!

nu ska jag & julia snart åka till coop och hyra film, sen blir det myskväll!

puss

true

someday someone will walk into your life and make you realise why it never worked out with anyone else.


min bakis dag

idag har jag knappt rört mig från sängen. vid halv fyra tog jag mig upp och gick till pizzerian sen hem igen och sen låg jag i sängen till nio då gick jag från sängen till soffan. jag har seriöst aldrig mått såhär dåligt efter en partykväll. igår var de ju Qfest och jag körde all in. lite för mycket all in. vid elva däckade jag på en bänk utanför satin så jag fick ringa ett samtal så jag kunde bli hämtad. jag klarade inte av att gå in på satin men jag hoppas mina underbar vänner fick en trevlig kväll!

det fanns dock ingen kamera på plats så några usla mobilbilder är de enda som finns från igår. orkar inte lägga upp dom nu för dom är så värdelösa.

eftersom jag legat i sängen hela dagen är jag inte ett dugg trött just nu när jag egentligen skulle vilja sova. jag mår fortfarande dåligt och det är bara jobbigt att vara vaken. hoppas att  jag vaknar upp och mår bättre imorgon igen!

peace

.

det finns en sorts killar jag inte klarar av och du är en av dom.

Qfest 29oktober pics

började med förfest i philippas härliga lägenhet

linnea jag philippa och christine! :)

sedan traskade vi vidare mot amando där de vart middag och drinkar!

jag och johanna njuter av champagnen

jag & min fina carro!


cicci, christine, philippa och danne!

carro och annelie! :)

pussar vart det också..........tydligen

more drinks!

kärleksparet!


ännu mera drinkar

man märker på bilderna att klockan gick och att folket i baren fick arbeta hårt. här dricker jag någon sorts av likör shot.....

diggar sandra i bakgrunden.


det var en helt underbar kväll! hoppas på lika bra imorgon! godnatt




jobb

hejsan svejsan, inte hunnit eller orkat skriva så mycket men jag tvingar mig själv för min egenskull för jag ver hur roligt de är att kika tillbaka i arkivet när man blir lite större. jag sitter ofta och läser i min egen blogg längre bak både i den här och i min förra blogg. de är roligt att se vad man gjorde och hur man har mognat och utvecklats!

idag har jag bara tagit de lungt fram till klockan kvar över tre, då satte jag mig på bussen mot rosta och mitt första pass på restaurangen goddagens. jag tycker att det var riktigt roligt att jobba där och jag lärde mig massvis med saker redan första dagen. hoppas verkligen att jag får jobba där fler gånger och lära mig ännu mera! :) jag jobbade mellan 16.00 och 22.45 så de blev ett lagom långt pass! jag jobbade med en tjej som hette linda, trevlig tjej och hon försökte lära mig så mycket som gick! alla dessa olika viner kommer nog ta en evighet att lära sig!

jaja, nu är jag hemma iallfall och vart en stund, jag tog bussen hem direkt efter jobbet, och nu är jag helt slut, benen värker och jag är super trött. ska snart gå och lägga mig!

imorgon blir de en superbra dag! först ska jag ta en riktigt lång sovmorgon, senare kommer släkten för att fira halva familjen som har fyllt år, då blir de god middag och sådär, vid halv åtta ska jag vara inne i stan igen för då är det party med mina bästa Q-isar! saknar dom stört mycket! kommer snart ett inlägg med bilder från förra Q festen!





min onsdag

idag mötte jag upp sofia på stan och vi satte oss på levi's café och fikade och snackade massor med skit som hänt sedan vi sist träffades och hennes thailand resa, är en aning avundsjuk på den asså. efter fikat tog vi en sväng och kollade i affärerna, just nu finns de mycket snyggt ute i butikerna!

jag har frysit hela dagen idag, flera timmar efter jag kommit hem fortsatte det, men kröp nyss ner i min varma säng! nu ska jag fixa nått och äta sen ska jag försöka få till en dejt med john blund tidigt idag. men vi vet ju hur de brukar gå!


boys

varför ska killar alltid betee sig på något konstigt sätt som inga tjejer förstår sig på? bara dagens fråga liksom.

standing where you left me


lyssnar på den här låten om och om igen. superbra

happy!

hola!

idag är jag superglad trots de kalla vintervädret! igår var vi ju på bio och jag tyckte den var mycket bra och läskig. precis så det ska vara! efter filmen gick vi hem till helena och sov där alla tre.  idag gick vi upp tidigt för att alla skulle iväg på olika saker. jag åkte upp på stan och har nu lämnat in cv på massor med ställen och fick ett napp redan idag så på fredag ska jag jobba, ser jag fram emot mycket! snart ska jag åka upp på stan igen och möta sofia för en fika! mysigt, länge sen jag träffade henne nu :)

annars finns de väl inte så mycket mer roligt att skriva tror jag! love



lets go



nu åker jag till stan! ha en bra kväll alla! :)

bio!

har inte orkat skriva nått idag. vaknade halv två idag, men jag kunde faktiskt inte sova inatt så de var inet så konstigt jag sov så länge. har typ bara tagit de lungt idag, var ute på en promenad bara på eftermiddagen. men ikväll ska jag, julia och helena på bio! vi ska se paranormal acticity 2, hoppas den är bra. sedan sover vi alla i helenas nya lägenhet! så kommer inte skriva nått mer ikväll utan vi hörs igen imorgon! puss


ben&jerrys

hejsan på er!

idag åkte ju jag till stan och träffade mamma och mormor. vi åt lunch på pitchers! biff, ris och någon jätte god sås. älskade deras sallads bord också! sedan gick vi runt och letade presenter till evelina! efter det följde jag med mormor till cityhalllen och skulle köpa ben&jerrys men de fanns inte den smaken jag ville ha så då blev jag ledsen och fick skjuts hem av morfar. sov en stund och kollade på en film när jag kom  hem. vid 8 tog jag bilen och hämtade upp julia, åkte till coop och köpte min älskade ben&jerrys i rätt smak som jag nyss suttit och myst med. bästa killarna. fast hade hellre haft mitt gull här.

ikväll ska jag försöka sova tidigt, kommer inte gå bra men. vi hörs imorgon! :)

måndag 15 november

godmorgon! idag känner jag mig ganska seg, vill egentligen inte gå upp men om en halv timme så går bussen så jag måste skynda mig lite. men de blir lunch på stan så jag slipper fixa i ordning någon frukost!

måste rusa, ha en bra dag!

love

jag är kär

14 november

hejjj!

idag är de ju farsdag som sagt så jag åkte dit och träffade isabelle och pappa! vi bestämde oss för att åka upp på stan och äta lunch. landade på jensens och åt otroligt god mat! satt och snackade länge och bara tog de lungt. åkte sedan hem och sen dess har jag inte gjort mycket. ett  mycket lugn dag och de gillar jag! just nu sitter jag bänkad framför tvn och kollar på beck-advokaten, jag har sett den förrut men kan nog inte få nog av beckfilmer, de är de bästa jag vet. såg nu på reklamen att programmet maria wern ska börja igen på onsdag, det gick förra året tror jag och de är någonting liknande som beck! kanon

imorgon blir de ingen sovmorgon, måste gå upp vid tio och de är stört tidigt för mig nu när jag vant mig att gå upp vid 1 varje dag. då ska jag iallafall möta upp mamma och mormor på stan för lunch och födelsedagspresentshopping.




grattis pappi

godmorgon!

idag är det farsdag, hur funkar det egentligen? jag tycker att det känns som att det är flera gånger om året! tiden går alldeles för snabbt om de inte nu är så att dom trycker in fler farsdag med tiden för då skulle jag förstå att det känns mer än 1 gånger per år. jaja, nu är de den dagen och jag ska snart hem till pappa för att äta lunch med familjen.

grattis pappi på farsdag iallafalll!


lördag

orkar inte skriva idag.

i love fritidsgårdarna örebro

jag har tillbringat kvällen hemma hos ása! vi hade en lugn kväll, kollade wallander och idol. känns som att det var super länge sen jag va hemma en fredagkväll. kan bero på att jag festat både fredag och lördag de senaste helgerna! men alltid skönt med en hemmakväll med bäztizzzzzz :***

fick de här fina armbandet av ásas mamma! ;)

syns inte vad de står men '' i <3 fritidsgårdarna örebro'' supersnyggt!

en rubrik

idag åkte jag upp på stan med isabelle, utan någon vidare framgång. dock åt vi lunch på la baugette och det var mycket gott, men besviken på personalen. okej clara du är ett undantag.

såhär såg jag iallafall ut idag när jag sprang på stan, min fina ted fick hänga med!


kom ihåg mig då




Fredag!

godmorgon!

jag är uppe tidigt idag och ska snart gå mot bussen. ska möta isabelle inne istan och vi ska fixa lite saker. ska bl.a. bråka med 3-butiken så dom ger mig en ny mobil. menmen, får ta med mamma för annars lär de bli svårt. jag är verkligen så jävla trött på min mobil, man måste typ sitta och hålla i laddaren när man laddar telefonen och det tänker jag ju inte göra i ett år till, tills mitt abonemang går ut. ne måste kunna fixa de på nått annat sätt. sen ska jag tvinga isabelle att äta lunch med mig!

jaja, ha en bra dag!


grattis babeeee!

idag fyller isabelle 16 år, grattis min finaste!



sov länge idag och sen har jag inte gjort mycket, hjälpt mamma och fixa lite och sedan vid halv sju kom mormor, morfar, farmor och pappa hit och så hade vi lite kalas för isabelle! mycket god mat hade mamma lagat :) nu har jag krypit ner i sängen och tänkte somna lite i tid. vi hörs imorgon! godnattt :)

allting har förändrats men du finns kvar

gud vad jag aldrig kommer glömma dig

ego






onsdag

godmorgon!!

idag är jag uppe supertidigt, eller har vart vaken i en timme typ men nu sitter jag och äter en tidig lunch. ska snart ta bussen in till stan. går bussarna ens idag? dom ställdes ju in i går kväll. aja de visars sig.

ha en härlig dag i snön.



enchiladas

här är maten jag lagade idag. måste ju erkänna att det ser ganska äckligt ut faktiskt.
till de här gjorde jag en stor sallad med massor med olika sorters sallader, tomat, gurka och feta ost.


jag tror egentligen att dom ska göras med köttfärs i, det stog det i receptet jag fick iallafall men jag körde på kyckling för de tycker jag är mycket godare!

my day

haalåå.

idag har jag haft en riktigt skön dag. bara tagit de lungt kolllat på film och så. ett träningspass här hemma också! sen lagade jag ju mat till hela familjen, det var aaaas gott, dock väldigt starkt så lite mildare får de bli nästa gång! nu ligger jag i sängen och är helt slut, funderar på att sova snart faktiskt!

imorgon hoppas jag på inte lika mycket snö!

här är lite gamla bilder som jag hittade. från 2007!











min kväll i lördags.

har ju helt glömt bort att berätta om min kväll i lördags.

jag åkte hem till ása vid åtta. gjorde inte så mycket mer än att vänta på bella och vickan som skulle komma. sen när dom kom så förfestade vi lite och snackade massor om vad som hade hänt sist vi träffades. hade en riktigt trevlig och mysig förfest och vid halv tolv gick vi mot frimis! där var det väldigt mycket folk och jag hade as roligt. vi dansade och hade de trevligt och vi kom inte ut från frimis förns vid halv 3! riktigt lyckad kväll!



tisdag

godmorgon!

idag hade jag egentligen tänkt att åka in till stan och gå till arbetsförmedlingen och sen lämna in cv på ett ställe och så men jag tror fan att det får vänta tills imorgon. då måste jag ändå ut och ränna så slipper jag gå ut i detta skitväder två dagar i rad.

istället stannar jag hemmmma. tänkte träna lite och duscha och göra iordning mig lite bara. ikväll ska jag laga mat till familjen, fick ett recept av john som jag tänkte prova och laga. hoppas att det blir bra. men först ska jag hitta på någon lätt lunch.. ?



puss

bästa

jag ska spendera min kväll tillsammans med bland annat bella & ása. tror att det blir utgång, vi får se :) har inte så mycket att skriva.

eller, kvällen igår vart lyckad, förfest med sandra, lollo, josse,tess, ida, linda och julia. sen vart de strömpis. åkte hem ganska tidigt för att jag kände mig dålig men ikväll blir det party igen!


locktång

med min locktång kan man göra två olika sorters lockar. roligt med variation. men jag tror att jag gillar dom andra lockarna lite bättre. dom på första bilden är lite mer korkskruvar och dom andra vågiga!


1.

2.

yees

i

party times

nu är det party tajm. bussen går om en halv timme så nu ska jag fixa klart mig. ska träffa sandra, lollo, josse och hela ligan ikväll!

ses på strömpis!


!

världens finaste

fredag!

godmorgon! typ. idag är det solsken och jag är på toppenhumör! igår var vi i stockholm och shoppade. jag hittade inte sådär jätte mycket saker men lite fick jag med mig hem. känns bra. dagen var iallafall mysig och det är skönt att bara få komma bort lite för en dag. en kofta ett par leggings och ett linne köpte jag. även ett par mjukisbyxor men dom ska jag lämna tillbaka.

nu ska jag hoppa in i duschen och fräsha till mig. ikväll blir det party förmodligen. me like!

stockholm!

nu drar jag sara och stephanie med oss våra syskon och mammor till stockholm för en heldags shopping! hemma ikväller igen! ha en bra dag!


hair

jag saknar mitt hår en aning. även fast de är ganska skönt med kort hår så kan man ju inte låta bli att sakna det. borde skaffa clips så jag kan välja när jag ska ha långt och när jag ska ha kort. hmmmm

pappi 45år!


curls







förra veckan köpte jag mig en locktång. en artist curling iron 19mm.
jag är helt kär i den och vill helst ha såna här lockar varenda dag.
men de är så jävla jobbigt att göra dom. dock sjukt värt det.
285kr

glädje

jag satt och kollade igenom bilderna från idre.

jag sandra och sofia drog iväg till idre med 4grabbar i januari 2009. det var en riktigt lyckad resa och jag tänkte visa lite bilder som jag verkligen känner hur det sprutar glädje ifrån! enjoy!








awesome helg

nu har jag suttit med den här sidan öppen i flera timmar men vet inte vad jag ska skriva. min helg var iallafall hur jävla bra som helst. partyparty fredag och lördag. i fredags var de ju personalfest, hur kul som helst. dock inte så vidare god mat men mer plats i magen åt de goda drinkarna. kvällen slutade i kaos på frimis!

i lördags tog sara med mig ut på äventyr. vi fick skjuts hem till timmy, där va andreas benne anna och några till. riktigt rolig förfest vart de där sen taxi in till frimis. dock en mycket mer lyckad frimiskväll än i fredags. i söndags tog jag bara det lungt och övningskörde massor.

det är så jävla skönt att ha körkort asså!

nu ska jag snart fixa iorndning lite sen ska jag åka till ása. hörs bitches


KÖRKORT

FYFAN VAD SKÖNT!


RSS 2.0