party!

hallå hallå!

har inte orkat skriva nått, varför är det så jobbigt att logga in? nu är jag iallafall inne och tänkte skriva lite. imorgon jobbar jag min sista dag på Q och det känns lite tråkigt faktiskt även fast det ska bli riktigt skönt med sovmorgon. har träffat så fina människor där men man får se till att hålla kontakten ändå. dock är det de bästa kvar, personalfesten!

imorgon efter jobbet åker jag med carro hem och fixar iordning oss. sen tar vi tåget till stan och vidare hem till philip för fördrink och så. sen går vi till amanoo för 4rättersmiddag och party! kvällen slutar nog förmodligen på strömpis!

ser fram emot imorgon mycket, tror det kommer bli en riktigt bra kväll! untz untz


woman boots tiamo


jag är helt kär i dom här skorna. jag skulle göra vad som helst för att få dom. det blir ett nytt skoinköp i veckan!

scorett 599 :-

min dag

nemen. de fungerade ju riktigt bra de där med tidsinställda inlägg! igår ikväll kom ása och hämtade mig vid kvart över 12, vi åkte till norr och hämtade upp mickis, mot eurostop för att tanka, kommer på att vi inte har nån plånbok med oss, åker till hovsta och hämtar pengar, åker tillbaka till eurostop för att tanka och köpa chilichees till mickis! haha. sen åkte vi hem till ása så myste vi 3 med tobbe, haha. vi klev upp vid halv 8 imorse och började fixa i lägenheten för idag var det dax för flytt. från en etta på malmgatan till en mycket fin tvåa på lövstagatan! vid 12 var vi klara och åt lunch på viktoria. efter det kommer det roligaste ( hemskaste ) utav allt.

grejen var att samtidigt som ása flyttade in, flyttade tjejen som bodde där innan ut. när vi var klara med att ställa in alla saker så hade dom fortfarande lite kvar att göra så vi åkte därifrån. när vi sitter börjar ása att leta efter dom nya lägenhetsnycklarna. letar och letar och letar. dom finns ingenstans. tobbe kommer på att han har sett dom liggandes på köksbänken i den nya lägenheten, ása tänkte ju inte på att låsa eller ta med nycklarna när dom andra höll på där inne. när vi kommer tillbaka till lägenheten har dom lämnat lägenheten och kastat ner deras nyckel i brevinkastet. kanon. där stod vi 7personer utan en enda nyckel. vi fick ringa låssmed och allt löste sig till slut men ása var riktigt nervös där ett tag. haha.

på eftermiddagen har jag övningskört med mamma och bara tagit det lungt. ikväll är det beck klockan 21.00!

funkar det?

just nu håller jag på att hjälpa ása flytta! skulle bara testa om det funkade med tidsinställda inlägg!


pösssssss

jobb

på måndag börjar förmodligen sista veckan på jobbet. det är helt sjukt hur fort tiden gått.de har redan gått två månader, gud! så nu börjar jag få lite panik inför framtiden. jag funderar på att göra en crazy grej att dra ifrån örebro, sverige. men jag vet inte riktigt, vågar man? vi får se hur de blir men jag är ganska taggad.

på fredag är de iallafall personal middag och fest med alla underbara från Q. absolut nått jag ser fram emot! det ska bli riktigt kul :)


bild från i sommras!

tidsinställda inlägg

såg att alexandra hade lärt sig göra tidsinställda inlägg så jag tänkte prova jag med. har aldrig sett att man kan göra de tidigare så jag tror att de är någon ny idé. detta inlägg skriver jag iallafall precis just nu men tänkte tidsinställa ett inlägg tills imorgon så ni får veta vad jag har för mig imorgon! om en timme slutar ása och då kommer hon och hämtar mig!

hoppas alla har en kanonkväll :)


we were both young when I first saw you

ibland händer verkligen saker som man aldrig skulle kunna tänka sig.


ett bra tips

tycker du att det är jobbigt att plugga? mhmmmmm. jag med. här är en sak som verkligen hjälper och ger högsta poäng...


ben&jerrys!!

levis



här är en bild på dom jeansen som jag fick med mig hem igår, jag har inte hunnit eller orkat tagit en bild på mina egna men såhär ser dom ut. jag älskar dom!

levis har kommit ut med en ny jeanskollektion som ska passa nästintill alla kvinnor. dom mätte 60.000 tjejers kroppsmått och fick fram att nästan alla passade i 3 olika modeller, dom har alltså gjort en kollektion med tre olika mått som ska passa alla. jag trivs vanligtvis inte i jeans men dom här är underbara. jeansen kostade 1000kr men det var dom värda.

liquid

hej hallå.

är riktigt urusel på att uppdatera denna blogg menmen. julia tjatar! hehe. dock kommer jag inte att blogga om de du vill idag snuttan. jag har köpt nya jeans idag, är super nöjd är helt kär i dom som julia vill att jag ska visa upp men hinner inte ta kort och sådär.


nu ska jag snart gå till bussen. ska möta sandra, louise och några tjejer i stan för att ta några drinkar på liquid. får se hur kvällen slutar. ha en bra kväll så ska jag försöka uppdatera imorgon :)


nya kläder


ny tröja med spetts upptill


grå kofta med svarta döskalllar på.

och en svart kofta med vita stora ränder

rapapa bam barababaram

ása ringer nuuuuuu.


hon säger att hon ska komma nu. dah
så måste hoppa in i duschen nu. ha en as bra kvälllllllll


RSS 2.0