du vill ha de du förlorat, men mig får du inte tillbaks

avslutar denna dag med melissa horn! lovelovelove


jag ser ner på alla som ser ner på dig


31 januari

god kväll på er......

min dag har jag tillbringat med julia&helena! eller först var jag&isabelle ute och gick med simba en promenad och sen åkte jag upp på stan och mötte julia&helena. vi gick runt lite och kolla. god bakadpotatis vart de till lunch! sen åkte vi till friskis och svettis och körde ett pass, en timme nästan. och nu kurrar magen igen! mamma är iväg och hyr film så hon skulle köpa med mat också, mums!

resten av kvällen ska jag spendera i soffan framför criminal minds! puss på er


mums!

lördag

godmorgon bloggen. idag är en fullspäckad dag. det är johannas födelsedag och vi ska snart iväg och fira henne! efter det så ska jag möta upp emma på stan och sedan blir det iväg till lundby för fest hemma hos timmy och anna! det ska bli superroligt. har inte så mycket mer att skriva just idag! ha en underbar lördag


its friday

hallå kompisar!

idag gick jag upp nio, död. jag satte mig för att packa kontroll uppgifter, hjälper mamma samtidigt som jag tjänar pengar. det var inte speciellt jobbigt då jag kollade på criminal minds! vid ett åkte jag, mamma och evelina upp på stan för att möta mormor och morfar för en sväng på hindersmässan! efter det tog vi en fika på supréme och sen åkte vi till coop och handlade.

nu ska jag snart ta bilen iväg till stan för att träffa emma&lina, saknar!



yesterdayg

godmorgon! idag skiner solen och jag mår superbra! igår mötte jag upp julia på stan för lunch på java, jag verkligen älskar deras sallader! sedan gick vi en sväng på hindersmässan innan vi tog bussen hem! på kvällen skulle jag hämta johanna och martina som hade varit på relaxen på gustavsvik. dom tyckte att jag skulle hänga med ut på kvällen men jag trodde det var tisdag och sa nej. men sen visade de sig att de var onsdag och jag bestämde mig för att hänga med. körde hem dom och sedan fick jag skjuts tillbaka in till stan. martina bangade ur och åkte hem vid 10. jag och johanna fortsatte dricka lite och sedan bestämde vi oss för att vi skulle gå ut. benne hade också kommit förbi, klockan var nu 00.20 och när taxin kom bestämde vi oss för att skita i utgången och gick hem och bäddade ner oss i soffan istället och kollade på twilight, mysigt!

här är några bilder ifrån gårdagen


julia och min sallad, den ser verkligen riktigt äcklig ut.

johanna trodde hon kunde vispa drinken......



tatuering

ååh jag är så sugen på tatuering just nu! vill vill vill


take me back to the start


tisdag

hej!

idag gick jag upp vid halv 12 för att klä på mig och fixa lite innan jag gav mig ut för en promenad med simba! idag tog även julia körkort! GRATTISGRATTIS. så nu ska vi snart ut och fira! medans jag väntar på julia så kollar jag på beck som går på tv nu!


!

du är ganska go du

måndag

jag har haft en jätte bra helg! i fredags så träffade jag ása på stan vi åt lunch på la baguette och pratade massor sen gick vi en runda på stan! sen på kvällen träffade jag julia, vi kollade på criminal minds och bara tog det lungt :) på lördagen åkte jag och isabelle hem till pappa för tacomiddag och sen sov vi där! söndagen började med en frukost på java med pappa och isabelle, på eftermiddagen träffade jag sandra som jag inte sett på hur länge som helst. vi träffades för att fira lite att vi fyllt år så vi åt mat på kinamuren och snackade om allt som hänt :)

har tyvärr inga bilder just nu att visa men ska fixa de snart! puss

onsdag 19 januari

god morgon!

varenda morgon sedan jag kommit hem jag har vaknat så otroligt tidigt! de första dagarna vaknade jag typ sex,sju och var superpigg. idag hade jag ställt klockan på tio och klockan halv nio var jag klar vaken.

har inte vaknat någongång inatt av att min mage gör ont så jag hoppas verkligen att det är slut med de här nu!

idag ska jag upp på stan och äta lunch med min saknade pappa, sedan hem för promenad med simba och sen halv fem ska jag möta upp sofia! det blir en mysig dag :)


en bild från sommaren 2009!

egypten

hej kompisar!

nu har jag landat i sverige igen. dock i fredags men har vart sjuk sen dess tyvärr. vart inne på sjukhuset för prover osv. fick någon form av magsjuka nere i egypten som höll i sig och blev ännu värre när jag kom hem men nu verkar det ha lagt sig, får hoppas det för det var inte någon hitt. jag har alltså nästan sedan i fredags kväll legat i sängen och inte gjort så mycket mer än att må dåligt. i dag tog jag mig iallafall upp, långpromenad med matildas hund simba och sedan en sväng på stan med julia.


tillbaka till egypten då, jag hade en toppen vecka även fast jag var sjuk. kunde ju inte njuta fullt ut men jag ska inte klaga, älskar sol och värme! här kommer ett par bilder i från veckan :)


fina resekompisar! martina johanna och emma

liten bit av havet och de fina parasollen!

poolen och utsikt över havet!

en del av hotellet och poolen

martina och kusin1

johanna i solen!

det blev lite kyligt när solen var påväg ner

öl öl öl

min man

pizza time

pax att inte bada!!

älskar bilden!


sällskapet minus martina

fullt ös i taxibussen!

kylskåpet på rummet

hamnen

påväg till paradis ön

på båten


superfint vatten




orkar inte mer nu, kanske slänger upp ett par till nån annan dag annars hamnar dom inom kort på fejjan!


goodbye sweden

nu går jag och lägger mig, imorgon blir de upp tidigt för färd mot stockholm och arlanda. 14 går flyget till egypten!

hörs när jag kommer hem med massa bilder! bye :)


you said you love me



and i think i love you to


RSS 2.0