brådis!

nu är nästan allt klart och packat. nu mitt i allt ska jag hem till pappa och fira farmor och säga hej då till dom. har lite bråttom nu men vi hörs senare!


fakjo

asså min syster är för skön, den här lappen hittade mamma på köksbordet imorse.

jag höll på att dö! hahahahahahahahaha

en dag kvar

okej, nu börjar de verkligen kännas att resan närmar sig. va på marieberg med mamma idag och handlade lite underkläder och ett linne och sen massvis med saker från apoteket och juste ett par skor fick jag med mig hem också. det känns riktigt skönt att vi ska få komma bort från allt och bara ha de skönt men kommer ändå sakna vissa. de är ändå 14 dagar vi är borta och det är väldigt länge, men det kommer bli grymt roligt så! nu ska jag måla om tånaglarna och sen fixa mig och sen åka till baby!

marieberg

oh vad jag är uppe tidigt idag med tanke på att jag redan är färdig fixad och allt. jag och mamma ska snart åka till marieberg och handla de allra sista inför resan. jag känner att jag vill ha ett par till skor som jag kan ha med mig. vi får se vad vi hittar, ska nog försöka springa in på gina och hitta nån tunika också. ha en fin dag!

godnatt

imorgon>marieberg med mamma sen baby

2days

nu är det snart färdigt

hellu.

idag har jag och sofia varit och växlat pengar inför resan och köpt dom sista nödvändiga sakerna. nu känns det lungt och att jag har med mig det mesta faktiskt, ska bara packa ner det sista i resväskan och vänta tills dem sista kläderna torkar. vi va inne på expert och köpte oss en högtalare som man kan koppla till mobilen så vi inte blir helt utan musik på hotellrummet och så vi hoppas att den ska fungera bra.

nu är jag skithungrig så ska springa upp och äta men hörs nog mer ikv!

sofia & jag, bild från helgen i daniels stuga

i'm going to the sun, gonna have a lot of fun

dagens att göra
lägga fram kläder till bulgarien
slänga skitiga kläder i tvätten
packa ner
duscha
göra sallad
damsuga
fixa mig

jag har en del att göra så jag ska vell börja nu! ses


i would never make a promise, that i know i couldn't keep

godmorgon.

igår spenderades kvällen somsagt i hjärsta med tjejerna det var superkul och allt tills jag började må sämst så jag tog bussen hem klockan 11. nu har jag nyss vaknat och jag är as trött och hungrig så tänkte gå upp och göra en macka eller nått för senare ska jag göra världens godaste kycklingsallad!

skål

ikväll vankas det lite alkoholintag igen. känner att det inte blev tillräckligt i helgen. nej nu ljög jag men ska förmodligen hem till lina i hjärsta ikväll med emma och louise för lite party och mat och jag tror det kommer bli supermysigt. har jag tur får jag med mej mysis hem över natten också. hoppas ni hittar på någonting kul  ikväll, det suger att sitta hemma när man har sommarlov så passa på att göra någonting roligt.






måla naglarna

nu har jag suttit ett tag och pysslat med designen. jag orkar verkligen inte göra någon speciell men vill ändå inte ha någon som alla andra. så jag tycker den här får duga. visst är den helt okej?

nu hade jag tänkt att jag skulle måla om mina naglar. målade dom senast i fredgas men jag tröttnade ganska snabbt på svart så den här gången får det bli knallrosa och det kommer nog få vara kvar ett tag.

godmorgon

idag är jag verkligen trött, beror säkert på helgen? ja förmodligen. idag får sova ikapp dom timmar jag missade ihelgen. så mycket mer är inte bestämmt än utan får se vad som händer. nu ska jag nog gå och lägga mig en stund igen!

en bild som kanske visar varför jag är trött idag. kul hade vi iallafall


jag kunde inte låta bli

hej igen.
jag kände verkligen att jag behöver ha nånstans att skriva av mig på men ändå behövde variation så nu har jag startat en ny blogg så får vi se hur det här kommer att gå. jag orkar inte fixa med nån design ikväll men jag ska försöka fixa det så fort som möjligt.

helgen har spenderat i daniels sommarstuga tillsmammans med sofia lollo robert ekan madde och så såklart daniel. vi hade det jätte bra och faktiskt tur med vädret om man nu kan säga så. på lördag åker jag sofia matilda och sandra till bulgarien och det ska bli hur skönt som helst att komma bort från allt. vi hörs!

RSS 2.0