trött.....

jag blir så trött
hur svårt är det att engagera sig lite?
fråga hur det går och om det finns nåt att göra?
oooohhhhh......

drar ut!

hej på er! underbart väder va!

nu ska jag snart springa till bussen, ska möta upp hanna och sedan bella, vi ska till skolan och kolla läget ikväll igen. tror det kommer bli en riktigt bra kvällis, hoppas ni också får det och att ni hittar på nått istället för att sitta inne när de är så härligt ute!


min lördag

förlåt för att jag inte skrivit nått igår, men det var fullt upp! jag och julia tog bussen upp på stan och mötte emma. kikade lite på stan och så. sen kom pappa och hämtade mig och vi åkte hem till han och lagade tacos och så.
vid 10 tog jag en promenad till skolan, träffade ása och hela gänget och hade nattvakt, sjukt roligt! somnade vid 4 inatt, så är ganska trött idag!

snart ska jag gå in till min granne för att fixa mina naglar så dom blir fina till studenten! ha en fin dag i solen! :) min

natti

nu ska jag hoppa ner i sängen! godnatt! :)


massor att göra

var på balen förrut och kollade som sagt, GUD va fina alla var. avundsjuk... ångrade lite att jag inte gick menmen. vi hittade inte på nått efteråt utan vi åkte hem. när jag kom hem serverades de pizza, gott! nu sitter jag i min säng och gör inte allt för mycket. lite msn snack och lite musik!

jag kan inte fatta att det är 1 vecka kvar till studenten, och jag sitter och kollar vädret hela tiden, dom ändrar sig ju flera gånger om dagen, först står det sol sen regn och nu står det sol  igen. hoppas verkligen att det blir uppehåll iallafall! det är så mycket att göra inann studenten de här ska jag göra...

- fixa naglarna hos min granne
- färga håret
- köpa spray till lakanen
- spraya lakanen
- ringa musicmusic
- ringa polisen
- inhandla champagne frukosten
- ladda ner musik och bränna skivor
- sy om min studentklänning lite
- sola!
- köpa en bh som passar under klänningen
- prova alla olika frisyrer och bestämma hur jag ska se ut i håret

OOOH..

bråttom

hej på er. har  varken haft til eller ork till att blogga. nu har jag tyvärr lite bråttom också så jag hinner inte berätta om det som hänt! nu ka jag iväg upp på stan och möta louise, vi ska kolla på risbergskas bal! sen får vi se vad som händer! hoppas ni får en fin kväll.


pusss

ha en bra dag!



onsdag!

HEJ PÅ ER!

idag är det onsdag och dagen är fullplanerad. om 20min går bussen till skolan, vi har bara klassråd och idrott idag så det blir inte en så lång dag. sedan måste jag upp på stan och ta ut pengar tills ikväll. efter det blir det hem till min granne med jolin för att hon ska fixa sin naglar. sen måste jag hem och börja fixa mig och sedan ta mig hem till annie! annie har fixat lite klassfest/förfest innan vi drar vidare till ritz där hoffmaestro kommer att spela ikväll. jag kommer alltså inte ha så mycket tid till att uppdatera mera senare. men kanske!

nya favoritpartylåten


godnatt

oj, nu vart det sent för mig. har iallafall haft en mysig kväll hemma hos julia med henne och helena. vi kollde på film och så! nu ska jag hoppa i säng så jag kommer upp vid nio tiden imorgon! nattiiIII


NU VILL JAG HA SOMMAR PÅ RIKTIGT!

vädret i örebro den 4 juni


snällasnällasnälla, säg att det kommer bli såhär!

marieberg

jag&mina mobbade brudar drar en sväng till marieberg! jag följer bara med som sällskap så plånboken får stanna hemma! lika bra, även fast jag knappt har några pengar men ändå! see you!



tisdagmorgon®n

godmorgon,goddag,hallå.

jag vet inte riktigt vilket som passar bäst. men jag vaknade för ca 1 timme sedan, sov 11 timmar, så nu är jag pigg! men vädret idag är skit så kommer ändå inte vilja gå ut idag. ska nog gå upp och göra frukost/lunch och sedan sätta på någon bra film. Det värsta jag vet är när det regnar, tur att det ska bli bra väder på studenten!

Tycker inte om att min lilla misse är ute i regnet så ska försöka få in henne också, PUSS


snuttan!

klassfester

på onsdag är det klassfest för a klassen. vi ska samlas hemma hos annie och grilla och förfesta innan det blir vidare till ritz för att kolla på hoffmaestro. och onsdagen efter det blir det grillmys i stadsparken med hela betvet treorna!


färdig

studenten närmar sig har jag fattat nu, förrut har jag bara räknat ner dagarna, men nu är det verkligen dags. jag har gått i skolan så länge jag kan minnas, och nu är det över. jag ska bli vuxen och ta egna beslut, hur kommer det gå? men vi ska tänka positivt, de kommer gå bra! jag hittade en liten skruttuppgift som jag var tvungen att göra innan onsdag då betygen sätts men nu är den inskickad och nu är verkligen allt klart! i looove it

helt fel ställe


ser ni eller? min leverfläck som sitter precis bredvid ögonbrynet! det är så sjukt fult och det stör mig verkligen! USH

sket i lektionen

godkvälller!

åkte till skolan, men jag bella ása linnea vickan och louise sket i det och satte oss på gräsmattan och solade istället. hehe. sen åkte jag&ása upp på stan och gick omkring lite innan det blev bussen hem. på busshållsplatsen mötte jag louise och stina så jag tog nora bussen med dom och gick av vid stora vägen och tog en liten promenad hem :)

åh jag är så himla glad, mina fina kusiner olivia och rebecca kommer komma ner från stockholm på min student, det betyder så mycket för mig! var osäkert först om dom skulle komma men nu är det bestämmt och jag är gladare än gladast!

nu ska jag krypa ner i sängen, kanske blir nått inlägg till innan jag somnar. imorgon är jag ledig, men det ska bli psykväder så man kan inte sola heller! bajs. pussss


24 maj

godmorgon! solen skiner och det är 11 dagar till studenten! awesome.

jag ska snart åka till skolan och sedan vet jag inte vad som händer. har inte alls mycket att skriva om egentligen. jag ska ta nått att äta innan jag åker och sedan försöka leta efter doris!



!

fan va fel allt kan bli! man orkar inte...

natti

godkväller!

dagen vart riktigt bra trots att vädret inte ville ge oss sol hela dagen! vart en sväng ut till hallsberg och fira sandra, alltid trevligt att träffa alla! vart fika och så. vart en sväng förbi hemma hos pappa innan vi åkte hem, så jag fick klippa av mitt hår lite, de som var mest slitet. sen hem och senare iväg på en promenad till coop för att prova den nya marabou polka! för god....

nu ska jag snart sova. natiiiiiiii

söndag

godmorgon. imorse gick jag upp tidigt och följde med mamma och hämtade isabelle som kom hem från frankrike! nu har jag precis fixat mig och pappa kommer snart och hämtar mig och isabelle, vi ska och fira sandra som fyller 23 år! :)



hoppas att ni får en fin dag även fast vädret inte är på topp! pussis

godnatt

tjohojj.

jag övningskörde upp på stan med mamma, när vi kommer fram märker jag att jag glömt min mobil. även fast både mamma och jag hörde ett sms pling i början när vi åkte, mamma har inte ens den sms signalen, sjukt konstigt!

vi hämtade upp ása iallafall och sedan åkte vi till stan igen och drog till eastwest där vi tog en öl. tobbe kom också. riktigt mysigt. sedan började de regna, inte lika mysigt så vi drog hem. när jag satt och väntade på bussen, kommer en lite jävla mus?!?!? springades på resecentrum?..

oh jag är så tröttt, bara babblar. vi hörs imorgon kompisaaar. PussS



fight for this love

min mamma är lite seg, så vi ska straxt åka. först hem till ása sen upp på stan! ha en bra kväll! :)


lördagkväll

blir en kväll på stan ikväll igen! ska om ett tag möta upp ása på stan så får vi se vad som styrs efter det, hanna kanske va på också, vi får hoppas på det! nu blir det grillat, sen ska jag fixa mig lite. vi hörs nog imorgon igen!


bild från valborg, aweeeeesome kväll!

bilder från igårkväll




bilderna tagna från sofias blogg!

glömde publicera imorse

godmorgon mina vänner!

igår kväll åkte vi in och satte oss på eastwestsushi eftersom att det var fullt på pitchers.  men det var lika trevligt det, det var jag linnea sofia matilda sandra filip och jollan, as mys. tog ett par öl och satt och snackade massor!
kvällen slutade knas då jag mötte upp stephanie och vi missade miljarder med bussar haha. men vi fick ta taxi hem.

idag mår jag iallafall riktigt bra och snart blir det en sväng ut med julia&helena. får se vad vi hittar på för någonting! har lite bilder från gårdagen som jag tänkte slänga upp, men jag gör det senare!

hoppas att ni får en fin lördag och att solen tittar fram snart! PUSS

fredag!

idag har jag bara varit hemma och softat. eller städat har jag iofs också gjort men. har inte orkat skriva alls. men nu kommer ett litet inlägg. kvällen ser lovande ut, dock inte vädret men vi får se  hur det blir! jag sofia matilda linnea och jasna ska sätta oss på en ute servering i stan! det kommer bli riktigt nice :)

hörs! puss


fina bilder från igår




to be with you

I've been alone so many nights now
And I've been waiting for the stars to fall
I keep holding out for what I don't know
To be with you, Just to be with you


promenad

halloj. igår var mitt internet helt pajj så kunde inte skriva.

idag har jag vart i skolan och haft 2 lektioner, rekord! och jag har även skickat in min sista uppgift!! niceeee. nu blir det en promenad i solen med jjjjjj!

ma

tisdag!


nu sticker jag iväg på dagens enda lektion. idrott med vikarie känns otroligt värt. jaja det är bara att bita ihop nu när det är 16 dagar kvar till studenten. på fredag är det två veckor!!! jag kan inte förstå. nu ska jag åka! PUSS


jag börjar bli lite nervös nu, inte över studenten utan över de där andra som jag måste ta tag i. men det kommer gå bra, det är inte jag som ska vara nervös. och det är jag egentligen inte heller, utan bara lite... esh jag vet inte.

17 pluttis dagar kvar!


tisdag

hejjjjjjj.

sitter hemma och har inte gjort allt för mycket idag faktiskt. åkte upp på stan och mötte pappa och åt lunch. sen till skolan och lekte med ása en stund. nu är jag hemma och väntar på att mamma ska komma för jag ska övningsköra.
hahha, jag glömde att lägga upp det, men nu har jag vart ute och kört, de gick mycket bra!

JUSTE, jag va ju på arbetsintervju igår, det gick väldigt bra tycker jag. hoppas verkligen att jag kan få jobbet! :)

nu har jag gjort det

äntligen när jag klickade in mig på h&ms hemsida fanns dom där, mina älskade skor! dock i en storlek för stora men de ska jag lösa på nått fiffigt sätt. dom är beställda men kommer inte förns i slutet på juni så några studentskor blir det icke. men det löser sig, jag är glad bara jag någon gång i livet får äga dessa snygga skor och snart kommer dom!



en rolig sak

idag i skolan  hände de faktiskt en ganska rolig sak. jag är ganska rolig av mig... höhö. jag kommer in i klassrummet, där sitter louise, lollo och jasna tror jag det var. ingen av dom reagerade på att jag kom med tanke på att dom för modligen var mitt uppe i att prata om någonting. jag tänkte att jag sätter mig väl här på bordskanten och väntar.


det slutade med mig på golvet och bordet på sne. men deras uppmärksamhet fick jag ju iallafall och det är det som räknas.

förvånad

jag måste bara säga att jag är väldigt förvånad att ni faktiskt tittar in här varje dag, igår hade jag mer än vanligt och skrev ingenting alls! jag är inte den som brukar skriva ut min blogg på facebook, har aldrig gjort tror jag faktiskt. någon enstaka gång kanske men det var väldigt länge sedan.

men det är kul att ni klickar in er här och läser!


GUD vad skönt att sommaren närmar sig!

kommer inte kunna sova

hejsansvejsan.

provet idag gick bra tror jag, hoppas iallafall! vi hade inte tema så det blev direkt hem efter skolan. har bara slappat och sen tog jag en sovpause mellan 5 och 7 så nu är jag as pigg.

imorgon är jag ledig, men jag ska upp på stan vid 12 och äta lunch med min pappi, mysigt!
nu sitter jag och gosar min lilla kisse som ligger här bredvid och kurrar.

♥ puss



måndag morgon & arbetsintervju

godmorgon.

vad dåligt det blev med uppdatering här igår då. men jag va så trött och pluggade så orkade inte riktigt. lördagskvällen med linnea och sara var iallafall väldigt mysig. vi satt på bells och tog en öl och snackade massor. victor och hans kompis kom förbi en sväng och gjorde oss sällskap. sedan började magarna kurra så en sväng förbi mc donalds vart det med.

nu sitter jag och taggar med lars winnerbäck och dricker ett glas fil. snart blir det arbetsintervju!



mamma tvingade på mig ett halsband, om jag inte får jobbet nu är det hennes fel


lördagkväll


drar iväg till stan med sara&linnea! vi tänkte sätta oss på någon mysig uteservering och bara njuta av det underbara vädret som denna kväll bjuder på.

ha en underbar kväll i solen!

grillning

solen skiner
det är varmt
grillen ska fram & livet äger


..

If you want to see the world that's in me
You should know I'll always need him
It's the way that I met him
There's no way that I could possibly forget him

stanis

kom hem för ett tag sen från stan. jag och ása åt lunch på creperiet. sedan åkte vi hem till henne och dog en stund innan det var dagt för henne att dra till jobbet och jag hem. ska snart ut och övningsköra till affären.

det är så jävla varmt ute, och även fast de är det känns det fel att gå i shorts men det fåre bli nu!


lördag!

godmorgon! idag är det ''bara'' näsan & ögonen som rinner, jag känner mig lite bättre efter ett par alvedon! solen skiner inte just nu, men jag hoppas att den kommer fram senare :) nu måste jag blåsa håret och sedan klä på mig innan jag åker in till stan med ása. ha en fin dag!



sjukling

hola!

sjukdagen har ändå varit ganska bra. nu på kvällen åkte jag hem till helena och myste med henne och julia. snart är dom också sjuka. me like!

imorgon blir det upp på stan för att träffa min fina ása, vi ska fika i solen och snacka skit, det ser jag fram emot :)

nu måste jag gå till sängs straxt, ska möta ása vid 12 så måste gå upp tidigt! PUSS


sexy bitch

älskar den här bilden


jag vill ha dessa fina skor

det är så jävla tråkigt att vara sjuk asså. bara ligga i sängen och inte göra någonting. jag är ju ledig, jag vill ut och hitta på roliga saker! ikväll ska jag iallafall mysa med julia&helena. jag ska ge dom lite av miin förkylning så jag
slipper ha allt själv hehhe.



jag vet att alla har dom här skorna, men jag vill ha dom så jävla gärna och jag skulle helst av allt vilja ha dom på min student!

sjukast i stan

good morning!

jag mår inte bättre idag, har knappt lämnat sängen än, men jag måste ta nått att äta snart. med tanke på att jag är sjuk och bara är  hemma är det inte mycket som händer jag kan skriva om. men det är iallafall 21 dagar kvar till studenten tror jag!! jag har fortfarande 1 uppgift kvar som jag måste göra. orkar inte plugga när jag är sjuk så hoppas jag blir frisk snart så jag kan göra klart den.

nu måste jag upp och äta! puss

kan det bli värre?

hostar
snorar
nyser
ont i halsen
blåsa i munnen
& ont i magen

det är ett soft liv...


so sick of love songs

jag är jätte sjuk idag, hela min kropp är helt död så jag orkar inte göra så mycket. snorar och hostar hela tiden och snart får det bli sängen! har redan vart uppe för länge så. hoppas alla mår bättre än vad jag gör, och jag kan ju säga att gårdagens utgång KAN ha någonting med detta att göra! PEACE


picsss







omg steve look at it

hejsan i lingonskogen. ( sofias)

hade en sjukt mysig och rolig resa ut i skogen med hälsaprofilen! hann inte mer än hem och tillbaka för nu är jag hemma hos sofia, ikväll blir det utgång till strömpis, och vi verkar inte bli ensamma!! nu ska dricka klart och så sen ska vi dra oss till strömpis i det här ovädret!

ha en bra kvälll!!

PUSSPUSPUSS

!

 nya dagar väntar med nya tidsfördriv
och allting liksom kräver mera nu
så ta dina minnen och försvinn ur mitt liv
älskade älskade du!

en liten utflyckt

jag hade helt glömt bort. imorgon åker hälsa profilen till klockhammar och stannar till onsdag. me like att det ska bli bra väder imorgon! vi ska laga tacos, göra olika övningar och bara ha de roligt tillsammans. jag tror att det kommer blir väldigt bra. ska vara i skolan redan halv nio så måste snart börja packa och sedan gå och lägga mig. jag kommer alltså inte att uppdatera förns onsdag kväll om jag inte slänger in ett inlägg imorgon bitti innan jag åker iväg men de tror jag inte att jag orkar. ha de så bra! puss

25 dagar

en annan sak som är ganska coolt är att det faktiskt bara är 25 dagar kvar tills jag står på flaket och skriker och sjunger tillsammans med mina fina vänner. det kommer vara en otrolig känsla tror jag och jag längtar så jävla mycket till den dagen.

jag har fortfarande inte bestämt mig för om jag ska ha lockigt ett rakt hår, jag kommer aldrig kunna bestämma mig och det jag bestämmer mig för kommer jag ångra sedan så. men jag tror jag kommer köra på vågigt, det blir inte lika fult då om det börjar regna.


solning




är redan klar, brukar ta 2 timmar men idag var jag riktigt snabb!
idag efter skolan någon gång ska jag och sola med julia, måste bli brun till studenten, att vara blek till min vita klänning passar inte alls ;)

When my world is falling apart

igår åkte jag hem till sofia med matilda och lollo. vi åt tacos och snackade massor! Sofia bakade en äpplepaj till mig för hon tyckte synd om mig. go! men dom andra fick också smaka! ( jag lovade att nämna matildas rapar och lollos dåliga smak på allting, men det orkar jag inte gå in på.)

Nu jag har precis kommit ut ur duschen, riktigt skönt. så ska välja kläder och sedan fixa iordning mig! puss




vem är du?


Krossa inte stenen du slipat
Spräng inte berget du besteg
Ge mej inga skäl att tvivla
Skäl att tvivla på vem du är

öskmatch

hej på er! isabelle väckte mig klockan elva imorse och frågade om jag skulle med till marieberg, så fick lite bråttom därför jag inte hann skriva. vi kollade på lite skor och så sen gick vi och åt på pacos! sedan hämtade pappa mig och vi åkte till ösk matchen och kollade på den, 1-0 till ösk!

nu är jag hemma och ska hoppa in i duschen och ikväll ska jag träffa efterlängtade vänner :)


sova?


undra om man får någon sömn inatt då, de är inte de lättaste just nu. ligger i sängen och lyssnar på musik och försöker att inte tänka. men det går inte så bra, inget går så bra just nu. känns som allting bara vill att att jag ska må skit, allt blir bara värre och värre hela tiden. bra therese. vafan gör man liksom? ne jag har ingen aning om vad jag ska göra.

Då börjar man tveka att ta nya tag
Ensam i världen, här är jag!
Är jag stark eller svag?
Det spelar ingen roll.




grillmys



'





tack älsklingar för en väldigt mysig grillkväll <3

broken hearted girl

jag är glad att jag har så fina vänner som bryr sig. ni ska veta att det betyder hur mycket som helst för mig. tack för allt stöd, ni är underbara ♥

-

en stor klump i magen
tom på ord
så jävla förbannad
otroligt besviken


jag vet inte vad jag ska säga, det finns inga ord.

ha en bra dag



nu är jag färdig, gjorde jätte goda makrillsmackor! ÅH jag orkar inte gå till bussen, det är as långt och jag har tung väska. får se om jag överlever haha! ha en awesome dag i det soliga vädret!


its friday im in love

godmorgon! idag är jag på världens bästa humör så det hoppas jag håller i sig hela dagen. sitter hemma hos pappa nu och ska snart ta och göra i ordning lite frukost och sedan sätta mig ute på altanen. sen blir de upp på stan och fixa lite grejer och ikväll blir det grillning, man måste ju passa på när det är så fint väder!

nu ska jag se vad som finns i kylen att göra iordning, vi hörs lite senare! puss


minnen

jag har så sjukt mycket minnen.
har suttit och tänkt och kollat igenom massor med gamla bilder!
har jag gjort allt de där? hur har jag hunnit det?

att jag en gång i tiden mådde så bra.


otursdag

jag har haft sån jävla otur idag, jag bestämde mig när jag kom hem från skolan att jag skulle göra bakadpotatis till kvällsmat. jag gjorde iordning potatisen röra och gjorde sallad och skulle sätt amig och äta så är potatisjäveln helt rutten. jag blev så jävla arg, hade inte ätit nått på hela dagen så var väldigt hungrig! ringde pappa så han kom och vi åkte till pacos och köpte med mat hem hit till honom :) så nu har vi ätit och sitter nu och kollar på tv. ska sova här inatt för är ledig imorgon. så det blir upp på stan imorgon och lämna in lite cv och så. kanske lunch på stan i solen!




hallo

ooh, jag orkar inte vara hemma och inte göra någonting! händer det ingenting roligt eller?

snark

torsdag

good mooorniiiing.

inatt har jag sovit 12 timmar så jag är riktigt utvilad nu. idag har jag också bara en lektion vilket är teater  och jag är typ den enda som ska gå idag, alla andra har annat för sig! menmen, det är inte världens finaste väder idag men de regnar inte så det får man vara glad över :) nu hade jag tänkt att ta nått att äta innan jag börjar fixa iordning mig för dagen! puss

förbannad

är jag på två olika saker för tillfället.

1. lärare, vad fan. snackar verkligen inte om alla utan just nu om en speciell. jag orkar inte dra hela historian här men han borde inte få vara lärare och han kan verkligen inte sätta rättvisa betyg. säger inte dehär bara för att jag är missnöjd med mitt betyg för de är jag inte, jag är mycket nöjd med mitt betyg. men när andra får bättre som inte har gjort någonting annorlunda blir man ju bara förbannad!

2. Killar som är rädda för sina flickvänner, hur orkar folk? hur orkar tjejer var så jävla bittra och inte låta sina pojkvänner snacka med andra tjejer. kom igen, man måste ju få ha kompisar! killarna måste få kunna snacka med en brud utan att det behöver vara mer än vänskap om ens det. bara de är en tjej, dom behöver inte ens känna varann så blir det ett jävla tjat. jag har förlorat killkompisar tack vare det här och jag tycker verkligen inte att det är okej!

glass på stan

hade klassråd först, tjaffs som vanligt, att aldrig alla kan vara nöjda.. sedan gick vi till idrotten, men det var visst inställt, bra. istället åkte vi till willys för att räkna ut ungefär hur mycket champagnefrukost och dekoration kommer att kosta. en sväng upp på stan och åt glass med brudarna vart det också, mysigt!

snart ska jag sticka upp på stan och sola men först måste jag se veckans avsnitt av andra avenyn!





skolan

har en stund kvar innan bussen går, så sitter och lyssnar på michel jackson och väntar på bussen. men jag ska väl packa ihop mina saker nu och pysa. ♥


onsdag 5/5

goodmorning!

mina nätter nu förtiden går ut på att drömma mardrömmar om studenten. att jag inte har någon klänning eller att jag  helt glömt bort dagen och kommit på det när jag redan missat allting. men ingen risk att det händer på riktigt tror jag.

jag är iallafall vaken nu, riktigt trött men. bussen till skolan går om 55min och jag ska bara slänga på mig idrottskläder och sedan springa iväg till bussen så jag har inte så bråttom. ska försöka hinna med att sola efter skolan!


♥ ha en fin dag

var är min jeans jacka?

hej alla goooa. jag är så jävla glad nu för nu har jag skickat in ett till arbete och har bara ett kvar som jag måste göra klart den här veckan annars tar jag självmord. har suttit med det ikväll samtidigt som jag kollat lite tv och sådär.

imorgon är det bara klassråd och idrott så det blir inte en så lång dag. åh vad jag bara vill ha studenten nu på en gång, orkar inte vänta en månad.


ÅÅÅH JAG BLEV SÅ ARG IDAG. fick ett brev från h&m idag, trodde min jeans jacka hade kommit men NEJ, den är försenad till i slutet av maj. hur lång tid kan de ta? de kommer då alltså ha tagit nästan 3 månader att skicka den! de är inte rimligt tycker jag... BYE

1 månad kvar!

godmorgon!

jag har  varit vaken ett tag, och jag ska snart sticka iväg till skolan. idag är det exakt en månad kvar till studenten och det kommer bli för bra. igår skickade jag in min filosofi uppgift och det kändes riktigt skönt! har inte mycket att skriva idag, men de är tråkigt väder..........




ha en bra dag!

unga hjärtan

det kan vara så svårt
att förstå vad du behöver
eller är jag så jävla blind
att jag inte ser vad som är uppenbart

lite brunhet skulle inte sitta fel

hej min lilla blogg. idag var jag i skolan och lyssnade på en sjukt
 tråkig föreläsning. sedan vart de stan för att lämna tillbaka två
 linnen och sedan byta de till en sjuktsnygg t-shirt. nu är jag
hemma och har precis vart iväg till helena för att låna en bra
 film som jag tänkte lägga mig att titta på. alltså blir det inget
 plugg idag heller som jaghade planerat in, det får bli på tisdag
 och då ska jag fan göra klart det också. jag lovar. jag funderar
 på att dra iväg och sola ikväll, det måste nästan bli så för imorse
 när jag såg mig själv i spegeln fick jag nästan en chock över hur
 blek jag är, hur blek kan man vara? vill ha någon som följer med........


tänk om man istället såg ut såhär, då skulle man må bra


jag vet inte vad jag vill

Jag önskar att jag vore den som visste vart jag ville gå


spårad kväll







måndag 3/5

hello my friends. har inte orkat skriva men. har tillbringat helgen i nice sällskap :) valborg med fina vänner och sedan på lördagen kom mina kusiner från stockholm och massa annan släkt och vi firade deras mormor som fyllt år med massor av god mat och så. på söndagen vart det grilla med julia och helena och kolla film, mysigt!

idag är det skola igen och jag måste skynda mig att fixa iordning innan jag ska iväg till bussen. ha en fin dag ute i solen!

igår var bäst

jag måste bara !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fan va kul det var igår! brudarna kom hit vid 7 och vi startade grillen och gjorde väldigt god mat. kyckling, pommes och beasås. sedan förfestade vi och dansade och lollo kom på besök vilket var otroligt trevligt också! tills det var dax att dra sig till stan. det blev strömpis och jag hade så jävla roligt. synd att inte ása var med. men jag och mina brudar dansade galet hela kvällen! bäst

idag åkte jag hem till pappa vid 2 tiden och där var hela släkten, vi firade may och åt väldigt god mat. nu har vi nyss kommit hem från stan, vi hyrde film och köpte massa gott till kvällen som vi ska göra i ordning nu. kommer med bilder imorgon!

puss

RSS 2.0