veckan

här har det vart tyst några dagar nu. veckorna går ju så himla snabbt så att man missar att uppdatera ett par dagar är lätt. i måndags hade vi tacokväll hos helena, åt tacos och pratade massor med nödvändig skit! mycket bra kväll!

i tisdags så var jag och tränade med julia på dagen, och på kvällen så mötte jag upp jasna&sofia för en fika på stan. satt och snacka ett par timmar om allt som hänt sen senast och efter det tog jag bussen hem till ása. efter ett tag kom becka med och vi satt och pratade till klockan blev halv elva och mamma kom och hämtade mig.

på onsdagen vart de upp halv nio för de var dags för min första provdag på nya jobbet. jag själv tycker att de gick riktigt bra och tycker de va roligt, tror jag kommer trivas väldigt bra där! fick med mig ett par filmer hem, tog med mig dom och julia hem till helena på kvällen. kvällen vart dock inte som planerad, jag och julia kollade filmen själva!


imorgon är de dags för andra provjobb dagen och jag längtar, tycker de är så kul! :D

tacosmys

ikväll ska jag träffa mina kära vänner helena, linnea, stephanie och sara. det var riktigt länge sen nu, så nu är de dax! tacos och mys står på schemat ikväll och jag längtar tills jag får träffa dom!

ha en bra kväll alla :)


en bild från i lördags på ása mig och emma!

ringar

jag vet inte riktigt vad som hänt men på sista tiden så har jag fått nått ryck och jag har nästan under varje vistelse på staden ( vilket är ganska ofta ) köpt mig en silverring. självklart inga dyra med tanke på att jag ganska snabbt tröttnar och vill ha nya men jag tycker de är roligt med många att välja på. i olika storlekar&mönster. jag bara älskar alihopa. här är några av mina favoriter, dock vet jag inte riktigt vart jag har min döskallering som är en storfavorit men den kommer nog fram snart.


från vänster: ur&penn, ur&penn, h&m, hindersmässan och sist guldfynd


älskar alla mina fina ringar men de här är min absoluta favorit!
.
min änglavingar ring som är från style by tyra!




min helg

hallå hallå.

här har det vart tomt under helgen men jag har haft fullt upp!

i fredags åkte jag och julia upp på stan för att äta lunch på java, så jävla gott! när vi satt där bestämde jag julia och emma oss för att på kvällen gå ut och ta en öl. vi hamnade på bells och 1 öl blev 4 öl och sedan tog vi oss vidare till strömpis. inne på strömpis blev de lite mer drinkar och så. det var sjukt mycket roligt folk på strömpis, träffade på supermånga jag kände! jag hade en superbra kväll, den slutade på grillcorner för mycket gott fyllekäk!

på lördagen så var jag lite seg på dagen men jag kom ändå ut lite, på kvällen åkte jag och emma hem till ása. vi lånade hennes lägenhet och hade vinkväll, spelade kort och snackade massa skit. vid halv tolv kom ása och gjorde oss sällskap. vid straxt efter ett bagav jag & emma oss upp på stan i kylan för att träffa peter & hans kompis. vi gick till burgerking för att få i oss något innan bussen gick hem. stog dock i kö i ca 20min men fick gå ur kön när jag nästan var helt framme för att hinna med bussen hem! också en superbra kväll!

idag har jag bara tagit det lungt. legat i soffan och kollat på tv från klockan 2 till fem. nu ska jag snart hämta upp julia och vi ska fara in till stan för myskväll hos helena! har jag inte haft världens bästa helg?!

nu ska jag hoppa in en snabbis i duschen och sen åka, hörs imorgon igen med lite bilder från helgen!


bjuder på en bild från i fredags resten kommer senare


picknick

igår bestämde jag & emma oss för att välkomna in våren med en picknick. vi köpte med oss lite gott och slog oss ner på en bänk. vi satt ute och pratade länge i massor med minus grader, men mysigt det var det!

min fina vän!


så gärna ville hon vara med på bild


fredag!

godmorgon
idag är det fredag, så jävla skönt. även fast jag är arbetslös och inte har ett skit att göra på dagarna så älskar jag ändå fredagarna! idag vaknade jag upp på helt rätt sida och är på toppen humör. jag tänker börja dagen med att åka upp på stan för lunch med julia!

sist jag skrev att jag vaknade upp på helt rätt sida så vart de den värsta dagen i hela mitt liv nästan, hoppas på bättre tur idag!

ha en underbar dag!


bjuder på en bild från bowlingen igår! haha

++++



hallå i stugan.

sitter och väntar på att gabbe ska svara så ska jag nog åka dit och hämta några biljetter till imorgon, förfest och lite kalas för stephanie först och sedan strömpis!

bowling



två bilder från när vi var och bowlade idag! jag kom sist...... som vanligt.

favoriter

här ett par av mina favoritsmycken
ett par änglavingar örhängen
hittade dom inne på ur&pen för bara 29kr!



äntligen



vänner

ikväll ska jag träffa mina fina vänner helena&julia. vi ska köpa hem mat och ha myskväll! älskar det

!

jag är kär i dig


femtonde februari

hello.

idag är de tisdg och snart är det fredag igen. me like
idag har jag varit ute och gått med simba samt vart på gymmet och tränat med julia, samt städat lite i mitt rum och haft filmkväll! faktiskt en ganska bra dag med andra ord. imorgon blir det promenad med simba och sen upp på stan för att träffa mormor, resten återstår att se. puss!


kan inte förstå!

tänker på dig!


wallander

nu har jag kommit hem ifrån pappa&harriet. harriet har fyllt år så idag var hela familjen samlad för att fira henne. det bjöds på kyckling, hasselbackspotatis och mycket god sallad till det. efterätt med glass&hallon med, nu är jag supermätt! och de är alltid lika roligt att träffa dom!

nu ikväll ska jag&julia åka till helena för att kolla på wallander! söndagstradition!



13/2


sliten tjej.

dags för kalas!

det var tolfte februari

igår hängde jag med ása&becca på förfest hos deras kompis hanna! det var riktigt trevligt och mycket folk! vid halv tolv gick vi för att gå till strömpis! sen blev de lite som de blev ♥ men jag becca och henke fortsatte iallafall in på strömpis vid ett för att möta dom andra. det var en trevlig kväll










baby, i was born this way



har ni hört lady gagas  nya låt? det behövdes nått nytt! lyssna på den här nu

så jäääävla bra.


8e februari

åker in till stan och umgås med mina vänner idag, först promenad med simba!


min helg

vad fort den här helgen har gått, jag har haft finbesök av min kusin ifrån stockholm! i fredags var vi bara hemma hos min pappa med han harriet, sussie och camilla. åt mat och pratade och umgicks. somnade ganska tidigt, kanske vid halv två! gick upp vid tio på lördagen, hon åkte iväg till sin mormor&morfar med camilla sussie och harriet. på kvällen åkte jag hem till ása! vi fixade oss och sedan kom min kusin, jollan, jasna, lollo, sebbe, jp, gabbe och gustav! mycket trevlig kväll även fast de blev lite för mycket haha. mamma kom och hämtade mig och jag slocknade i sängen direkt när jag kom hem. hela söndagen låg jag i sängen och kollade criminal minds! frammåt kvälllen åkte jag och julia till coop och handlade lite mat och sedan gjorde vi middag och kollade på wallander! :) riktigt bra helg!









örhängen

dom här fina örhängena fick jag av lollo när jag fyllde år, älskar dom!


3 februari

idag har jag varit på stan och ätit lunch med min pappa! saknar honom så mycket eftersom vi inte ses så ofta, men imorgon får jag träffa han igen! vi åt en god macka på subway som isabelle fixade ordning till oss. hon praktiserar där så vi ville se vad går för, hon var duktig!

en annan rolig sak är att jag ska på arbetsintervju på måndag! hoppas verkligen att jag får jobbet skulle behöva det så mycket! får hålla tummarna och göra mitt bästa!

nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på criminal minds, ikväll blir det träning! tjuho



idag var det vår

RSS 2.0