torsdag



godmorgon.

idag gick jag upp nio för att kolla på evelina&moa när dom dansade på sin skola. duktiga var dom alllt! nu ska jag äta upp min frukost sen kolla på en film! senare träning!

godnatt

bigbrother är verkligen så jävla bra, dumma i huvet hela högen. haha!

nu ska jag fixa mig och sedan lägga mig och se en film, om jag orkar, imorgon ska jag upp tidigt för att kolla på evelina när hon är med i talang på sin skola!


bigbrother time


lunch!

hemma efter ett besök hos arbetsförmedligen, fick lite tips och råd. tog en promenad till friskis och svettis och körde ett pass där. hemma nu och är vrålhungrig, tänkte värma en sån här låda idag. dom jag tidigare smakat har vart helt okej. inte speciellt gott men. vi får se hur den här smakar.


godmorgon

arbetsförmedlingen&friskis står på schemat

beslutsångest


på jobbet i lördags plockade jag med mig fyra filmer hem. nu har jag bestlutsångest vilken jag ska titta på. tråkigt nog råkade de bli fyra olika kärleksfilmer.

en sorts kärlek
kärlek i newyork
för kärleken
&
new york i love you

nu ska jag bara bestämma vilken det ska bli. får lotta.

godnatt

fy

ush det har varit en hemsk dag, inte minst på jobbet. inget fungerade, otrevliga kunder osv. men hoppas de blir bättre imorgon. håkan missade jag också, men glad för samtalet jag fick, så jag fick vara med på ett litet hörn :)

imorgon ska jag jobba igen, hoppas det funkar bättre då!


bild från i veckan innan jag stack ut i vårvädret

friday night out

i dag är det fredag, som alltid känns det som. och alltid samma problem med vad man ska hitta på. jag hatar att sitta hemma och ruttna. planen var att jag skulle på bio ikväll igen med emma&lina men lina taggar utgång och jag är inte jätte sugen på att se justin bieber filmen en fredagkväll som denna! så ikväll har jag fått med emma, utgång ikväll! ska jobba resten av helgen men börjar inte förns 17 på lördag så det är lungt! skål


utgång med bland annat dessa fina vänner!

hur många lingon finns det i världen?


var på bio på den här filmen igår, vilken fin film!

i leave the good and bad behind


vår!

idag är det vår! äntligen!

sol och 12grader varmt, jag har fått med mig julia, vi ska upp på stan om en stund. tänker inte spendera denna underbara dag inne på gymmet. sånna dagar finns det gott om ändå!


en bild från göteborg förra sommaren

en rubrik

har tröttnat lite på bloggen.
kul att kika in när man har lust.
skriva en liten rad.
igår kom älsklingsbella till stan.
jag älskart.
vi tog en lunch på java idag.
och en sväng på stan.
imorgon väntar utgång med några favoriter.
det blir kalas.

nu ska jag kolla sex and the city
sen ska jag sova.
godnatt


11 mars

'
nu ska jag åka mot stan för att sola en sväng, sedan möta upp julia för lunch och sen ska jag leta present till mamma som fyller år på lördag!

ha en underbar fredag!

10 mars

godmorgon!

igår lånade jag med mig en film hem från jobbet, the switch hette den. jag tog med den och åkte till helena för att kolla. den var jätte bra och gullig, see den.

nu har jag vaknat efter nästan 12 timmars sömn inatt, inte dåligt! dock är jag ganska trött ändå. filmfilm i soffan väntar.

imorgon är det party som står på schemat, awesome!


bästa dagen

visst är vi lika


onsdagens utgång

det var en jävla kväll i onsdags! min babybaby emma fyllde hela 18år och det firade vi. jag och lina åkte in till stan vid halv fem och pappade på emma lite. sedan gick vi upp mot stan för att hitta någonstans att äta. vi hamnade på heellas och åt godgod mat. kycklingspett med pommes och tzatsiki! efter det gick vi hem till isabell som hade fixat med förfest. sju asbra brudar va vi där! hade sjukt roligt! vid kvart över tio gick vi mot liquid för att ta en cider. cider och shots det blev det! och lite allsång och födelsedags sång vart det! kvart över elva gick vi mot strömpis där det var hawaiikväll! där hade vi så jävla roligt. förutom att lina ramlade på surfbrädan och skrapade upp hela ryggen, men de var egentligen mer problem dagen efter! när vi hade gjort vårat på strömpis tog vi taxi med jens och david till max för nattkäket. mycket mycket skratt! efter det vart de taxi hem till emma för att däcka i sängen! morgonen efter var inte lika rolig. efter ca 3 timmars sömn var det kräkskalas på toaletten.haha! men de måste ju bara betyda att vi hade jävligt roligt, en av de bästa utgångarna på länge!

vid kvart i två igår mötte jag upp lina, jens och david för lunch på rosalis!

det var en vild kväll och tack alla som var med!

skidor

ligger i soffan och glor på skidor, ska senare berätta om våran vilda kväll i onsdags!


till det som är vackert

måste berätta om en film jag kollade på precis. en av de bästa filmerna jag någonsin sett, ville inte att den skulle ta slut. filmen heter till det som är vackert


Till det som är vackert är ett modernt drama om en ung kvinnas samtidsuppror och kamp mot en omvärld där gamla traditioner fortfarande styr.

Katarina är 20 år gammal. Med ett trassligt förflutet i en trist förort känns hennes liv utstakat - tills hon hittar musiken. I Göteborgs konserthus förändras allt, då konserten med Mozarts Requiem skakar om och öppnar en ny vacker värld. Hon känner att hon måste förändra sitt liv och komma långt bort från den fula verkligheten.

Vägen dit är svår. Den kantas av lögner, svek och en farlig förbindelse med den gifte dirigenten Adam, men för en ny identitet är Katarina villig att göra allt.

så här står det om handligen om man söker efter filmen på internet. jag var till en början skeptisk och tyckte att det inte verkade som en film för mig med tanke på att den verkade handla så mycket om musik och mozart osv. men det är en av dom bästa filmerna jag sett så jag hoppas att ni också tittar på den!

filmen har premiär imorgon på filmkedjan, hyr den!



bussen

sitter på bussen till stan, skulle bara kolla om de gick att blogga från mobilen. test test

orkar inte

jag orkar verkligen inte blogga under vissa dagar! i fredags var min andra provdag på jobbet och de gick bara bra, känner att jag börjar komma in i det ganska bra nu, idag är de dags igen för ytterligare en dag!

i helgen har jag både festat och haft myskvällar, hälsat på hemma hos pappa och massor med saker. en riktigt bra helg, orkar inte berätta mer. idag ska jag åka upp på stan, försöka hitta en present! inte det lättaste...... sedan är det dags för jobb igen, hoppas de går lika bra idag!

puss

RSS 2.0