gott nytt år

imorgon åker jag och sofia till ängelholm och hälsar på robin och tobbe, kommer bli great. kommer nog därför inte uppdatera någonting förns nästa vecka när jag kommer hem. hoppas att ni får en trevlig nyårsafton och allt sånt. puss på er


<3


helgen + lite bilder

hallå alla.

sorry för stört dålig uppdatering men jag har haft fullt upp! i fredags kom tjejerna till mig vid sju och vi förfestade och hade as roligt. senare tog vi bussen in till stan och helvete vilket drag de blev på bussen haha. Väl i stan samlades de flesta och vi drack champagne och så! sen vart de till frimis och det va hur kul som helst verkligen, tack alla som var med! I lördags vart det hem till pappa på dagen för att äta mat med släkten, mys. På kvällen åkte jag in till stan och mötte sofia och pata. vi drog till pitchers och hade trevligt och sen  gick jag och sofia vidare till frimis igen men de va stört lite folk så vi stannade inte länge. men ändå väldigt bra kväll :)

hoppas att ni haft en lika bra helg som jag!


fick en party-låda med massa saker från johanna och kristina!

vi provade de nya spelet fia med hut på kvällen!

mina fina vänner ása och bella

haha linnea gör en sexig pose!

sofia och bella! WOW

alkis ása!

tack mina fina vänner för en bra kväll! och tack för fina presenterna! :)

18!!!!!!!




22 december

godmorgon.

känner mig bättre idag men är fortfarande ganska seg och så men det blir iallafall en sväng upp på stan med sofia för att hämta ut ängelholm biljetterna och fixa lite andra saker. bussen går om en halv timme och jag är klar så får se vad jag hittar på fram tills dess.

ha en bra dag!


idag är jag sjuk


i love u

sexy bitch

hallå, igår hade jag en riktigt rolig kväll med emma och emelie. vi förfestade hemma hos emelie och sen drog vi till lundby hem till nån erik och festade lite. kvällen blev lite kaos i slutet men ändå bäst med mina brudar. dock lite mindre dricka nästa gång. nu kommer snart sofia hem till mig och vi ska ut på en picknic i de här fina vädret. ha en fin dag



new phone

HEJDÅ

HEJJJJJ

''i love you''

godmorgon typ.
känns som att jag inte hunnit vakna än. = jag har inte gjort ett skit idag. om ett tag kommer sofia och hämtar mig, får se vad vi hittar på ikväll. har inte så mycket mer att skriva faktiskt, har ju jullov nu så de kan ju inte bli så mycket skönare.

igår kom en mysig katt och ville gosa också.

TJA

igår kom sofia och hämtade mig och vi åkte och hämtade upp Pata och Stizze och sen drog vi till sörby. vi åkte pulka och hade as kul! sen åkte vi hem till sofia alla fyra och lagade tacos och sånt trevligt. idag blir det marieberg för att handla julklappisar.

ha en mysig dag i snön! puss

snart jullov!

halloj, jag hatar såna här kvällar när jag vet att jag har ett prov dagen efter, kan ingenting och har ingen motivation till att sätta mig ner och ens försöka lära mig någonting. det känns så meningslöst. men nu är det bara två dagar kvar till jullov och sen är det julafton födelsedag och en resa ner till ängelholm som väntar, det ska bli stört roligt. nu ska jag fösökta få in nått i min tröga skalle och lägga mig i sängen och läsa detta kapitell ytterligare en gång.


godnatt på er sötisar

bra!


1234567

Hej på er =)

hade skrivit ett långt inlägg men det blev nått fel. orkar inte skriva allt igen men igår va jag och sofia hemma hos pata och hade skojj med massa trevligt folk till tidigt imorse. ikväll har jag varit på bio och sett luftslottet som sprängdes med john, se den för den var väldigt bra! puss

nu jävlar

I KNOW U WANT MEEEEEEE

sitter hemma hos matilda och förfestar, ska snart ta bussen upp på stan som sagt.
flera öl och en flaska vin på en kortkort tid för oss.. vi får hoppas natten slutar gott.

PUSS




lussevaka

hello.
ikväll kommer det blir roligt känner jag på mig. jag ska snart hem till matilda, vi ska äta mat och förfesta lite. sen ska vi ta bussen in till stan och jag ska möta sofia och ása. matilda ska med freddy någonstans. sedan bär de av hem till pata för fest och lussevaka. hoppas ni får en fin dag. puss

*

lät du henne komma närmre,
var hon vackrare än mig?


så mycket tankar just idag


konstigt prov

pluggade nog lite för mycket på det ena och lite för lite på de andra igår. idag hade vi svenska prov.. om det ens kan kallas prov när jag gjorde klart mitt på ca. 8 min. inte pga att jag inte kunde nått utan för att det var så kort. esh nu är det över iallafall. skönt. ikväll ska jag hem till pappa och kolla på idol finalen, någon som har förslag på vad man kan göra sen kan ju mer än gärna höra av sig lite senare. nu ska jag pussa lite på kissen och kolla film!

det är ju så jävla tråkigt


godmorgon

godmorgon!

idag är det väldigt tråkigt väder utanför fönstret och det känns inte lockande att gå ut idag, men man är ju så illa tvungen. en lektion idag vilket är idrott så det ska nog inte bli en så jobbig dag i skolan. efter skolan hade jag tänkt gå på stan och köpa lite julklappar men vad kan man köpa? det är ju så himla svårt att komma på, men ska se om jag kan hitta något fint. hoppas ni får en fin dag! puss
 

.

lite rädd för ingenting och lite rädd för allting

stackars älskling


och tatuering i örat också. sötis

förändring


har gjort om lite i mitt rum. inte speciellt mycket men de är alltid roligt med lite förändrig. jag tycker själv att rummet ny ser större och det det är ju najs!

så äre!

åh du är verkligen så töntig. jag tycker verkligen synd om nästa som kommer träffa på dig. om jag kunde skulle jag varna alla för ingen är värd skiten. jag är så glad att det är över. du är inte värd någon alls!

tack å hej


studentflak

Idag har jag jolin och ása varit världens bästa. vi satt i två timmar och ringde runt till miljoner med företag för att fixa ett flak till våran student, vilket gick ganska trögt. men envisa som vi va så gav vi inte upp och såklart hittade vi ett flak till bra pris. den som söker den finner. så nu är våran student räddad också, känner brabrabra!

fan vad kul det ska bli

mysig dag

idag har jag haft världens mysigaste dag. åkte upp på stan och mötte sofia, vi gick runt lite på stan och sedan kom jasna också. vi gick och åt en god sallad på la baguette och sen var det ohelga natt. stört mycket folk men vi försökte oss på alla platser som gick och till slut så fick vi en hyffsad plats i folkmassan. efter det mötte jag s och vi gick en lång promenad och så :) nu ska jag krypa ner i sängen. vi hörs imorgon.

btw så är min mobil helt fuckad så man pallar inte ta några bilder. men snart får jag ny så då ska jag peppra med bilder i denna bloggen. hare bäst!


andra advent

godmorgon på er.

igår åkte jag hem till pata och kollade på film och lagade tacos. gillis kom också och gjorde oss sällskap. idag har jag försökt att få lite ordning på alla mina kläder som ligger överallt i mitt rum men det är inte det lättaste. ska senare upp på stan med sofia och kanske matilda och mysa lite och kolla på oheliga natt :) får se vad som händer sen. hoppas ni får en fin andra advent. + att det är 18 dagar tills jag fyller 18 hihi


ge mig en liten utlandsresa tack

lördag

jag och isabelle är home alone. har inte ätit någon lunch så börjar bli lite hungrig. ska tvinga henne att laga mat med mig nu. hoppas ni har det bra där ute. puss&kram

yesbox

nu skiter jag i dig
tack och hej för mig :)

lugg eller inte?


<3


robin, kolla hit

idag har jag och sofia bokat våra biljetter till ängelholm, och robin lek inte thug, för de är inte dig vi kommer dit för att träffa bara så du vet. tro inte att du är nått för we hate you. vi bara driver med dig för vem vill liksom vara vän med en skåning? det funkar inte så. tyävärr. vi pratar bara med dig för att få någonstans att bo när vi kommer dit. så kom ihåg. lek inte thug


godmorgon på er

måste bara berätta en sak, sen vi fick doris så har man aldrig behövt känna sig ensam. hon kommer och väcker en på morgonen, sitter på golvet bredvid när man går på toaletten, sitter på stolen bredvid när man äter frukost osv. man får inte ens vara ensam när man duschar.

godnatt

hej alla söta.

jag mår inte så bra för tillfället, jag är inte sjuk men det känns så.
skulle nog behöva ett plåster på hjärtat mitt.



Why don't you love me
Just love me
The way you used to do

RSS 2.0