pluggar


pluggar körkortteori, inte så roligt. om typ en och en halv timma kommer julia och vi ska se idol och kungarna av tylösand. så underbart bra program! haha

jobbet rullar på. idag fanns de godis, tur så vi slapp somna. har snart jobbat tre veckor! på lördag är de Qutgång, ska bli riktigt roligt faktiskt, ser fram emot det! nu ska jag fortsätta plugga. pusss

måndag

godmorgon!

jag börjar egentligen klockan 7 men jag vaknade inatt av att jag hade väldigt ont i huvudet, kunde inte sova så jag var tvungen att ligga och trycka med handen mot huvet men de gick inte över. gick runt i hela huset för att leta efter ipren eller alvedon men hittade inga. klockan 6 väckte jag mamma och frågade vart de fanns så jag tog två och var tvungen att gå och lägga mig en stund igen. ringde min chef och berättade som det var så ska åka till jobbet om ett litet tag. ska äta frukost snart och sen klä på mig och åka.

och förresten, att sd kommit in i riksdagen är helt sjukt. jag kan inte förstå vad människorna som röstar på detta tänker med. tror att dom som röstat inte tänkt alls, utan bara att det vore en rolig grej att rösta på sverigedemokraterna. dom förstår nog inte riktigt vad det innebär, det är pinsamt. men alliansen har 4 år till att visa vad dom går för. nu ska jag lägga in baugetterna i ugnen!



idag hoppas jag på att träffa hanna och ása! peace out

with you beside me im not longer fear



hello! hittils har helgen varit lugn och skön. åkte hem till pappa igår, åt saigon och kollade på idol. när det var slut satte jag mig på bussen mot stan, planerna va utgång men blev myskväll hemma hos ása med OC och massa cola.

idag har jag bara tagit det lungt, min älskade lilla kisse har varit på sjukhuset och blivit opererad för att hon blivit biten av någon annan katt. hoppas att hon mår bra igen om ett par dagar! nu ska jag cykla iväg hem till julia för myskväll, ska ta med mig oc boxen och tvinga henne att kolla med mig! hoppas ni får en bra lördagkväll :)

en liten förändring




julia har klippt och färgat mitt hår idag. jätte nöjd!

TJA


har inte skrivit alls här på hela veckan, coolt. jag har jobbat färdigt min första vecka och det känns väldigt bra. förrutom att gå upp halv sex på morgonen! jag har jätte trevliga arbetskamrater :)

i fredags kväll firade vi elin som fyllde 18 år, vi hämtade henne hemma hos sig utan att hon anade någonting, slängde på henne fula kläder och en prinsesskrona. åkte mot coop för att skämma ut henne lite då hon fick ta bilder med olika folk. handlade också lite till förfesten. åkte sen upp på stan, tog lite fler bilder och sen förfest på julias mammas stora kontor! dempa ringde och berättade att vi vann rimtävlingn hahaha, så vi fick 10 gratisbiljetter och vip inträde så vi fortsatte alltså kvällen inne på strömpis!

igår åkte jag med julia till coop för att köpa hårfärg till hennes hår och nu är det BRUNT!! rödbrunt, så jävla snyggt! nu är jag as sugen på att klippa mig och färga mitt hår! får se hur det blir. på kvällen kollade vi på film och sådär :)

ha en as bra söndag

söndag

i fredags blev det bestämmt att våra kusiner från stockholm skulle komma hit. så hela helgen har tillbringats hemma hos pappa och umgåtts med dom! inte gjort någonting speciellt bara tagit det lungt hela helgen.

imorgon är det måndag, ny vecka och första dagen på mitt nya jobb. kommer bli riktigt bra! har inte mycket annat att skriva om. puss

ibland så var du ensam, då gick vi hem till mig


du har vunnit och förlorat, du har sett dig själv i spegeln
du har vaknat i fel säng, du har vart kär
och framtiden väntade som en farlig gåta
man har bråttom dit, sen är man där


i en stad som får en att bli större än man är
men i en ålder som sätter allt på jorden
jag trodde att jag visste vem jag var och vad jag ville
men nu skulle jag inte välja dom orden


godmorgon

jag är vaken tidigt idag! ska fixa några saker på stan och sådär! idag är det sol men nått säger mig att det kommer vara pisskallt där ute. nu är hösten här och jag gillar det lite, även fast sommaren är saknad också.

hejdå!



min vita fina klänning jag köpte i london åkte på idag!

vilka är ni?

hallå? vilka är ni? jag har INGEN aning?!


senaste dagarna

visade inte skorna igår, fick inte någon bra bild på dom helt enkelt. ni får se dom i framtiden. i söndags åkte jag hem till ása på kvällen, vi möttes upp på stan, bestämde att vi skulle ha kräftskiva! så vi drog till ica, handlade vitlöksbröd, potatissallad, cola osv! kräftor hade ása hemma så när vi kom hem så dukade hon upp fint och vi hade våran egna lilla kräftskiva, mumms! efter det kollade vi på remember me ( bra! ) och efter det blev det också wallander som också var riktigt bra men lite psyk! sängen ganska tidigt för på tisdagen åkte vi till skolan, hälsade på några lärare och åt gratis mat!

igårkväll bestämde jag mig för att åka hem till henne igen och göra henne sällskap över natten, även då blev det filmtittande och drack coca cola i mängder! dagen idag har spenderats på stan tillsammans med ása, träffade anna och maria en stund också!

nu ska jag plugga körkortsteori sen sova. tjing!


världens bästa lars

jag är så fruktansvärt imponerad av denna man! jag tror att han skulle kunna göra vem som helst glad. när jag är ledsen lyssnar jag på han och blir glad, när jag är glad lyssnar jag på han och blir ännu gladare! han texter är så himla fina och djupa, förstår inte vad han får allting ifrån. jag bara älskar allting med hans musik!


min stora idol ♥

RSS 2.0