ikväll är det fest

idag hinner jag inte skriva så mycket, om ca en timme kommer brudarna! tror kvällen kommer bli fettt bra så vi hörs imorgon med massor med bilder och sådär!

ha en super bra kväll!

!!!!


valborg

imorgon är det valborg! ása bella louise hanna jasna linnea och jolin kommer som sagt hit och vi ska grilla och så! hoppas det blir bra väder så man kan sitta ute riktigt länge på kvällen. kanske blir vi kvar hela kvällen eller så drar vi vidare någonstans, ingenting är bestämt. hoppas alla får en fin valborg! pusssis


jag&mathilda valborg 2008!

snyggabrudar och jag firade valborg hos mig 2009!

idag idag

hejjjjj.

sorry att jag inte skrivit men har inte pallat idag om jag ska vara ärlig. började dagen med att åka till skolan för att ha teater och teater smink, finns bilder på facebook som ni kan se om ni vill. riktigt roligt faktiskt! sedan åkte jag hem och jag och mamma åkte och övningskörde och sedan hanlade lite. handlade saker till våran kycklingsallad som vi gjorde, mums. sedan har jag bara varit hemma, ätit jordgubbar också :) skriver lite mer snart!  puss

torsdag!

igår åkte jag och julia hem till emma och började förfesta drink efter drink..... sedan promenerade vi upp på stan och gick till strömpis. faktiskt ganska mycket folk kom det tillslut. men jag och julia var tvugna att dra efter ett tag. men de gör inget!

nu sitter jag i min säng, bella ringde och väkte mig, hade tydligen ställt klockan fel så den ringde sen när jag egentligen skulle ha åkt. ska snart klä på mig och åka till teatern, vi ska ha teater smink så får se hur det är :) har inte så mycket att skriva om. ta hand om er!



<3

utgång!

nu blir det en spontan utgång. hörs imöörnnn.


Onsdag

hej på er. hann inte skriva imorse. men åkte till skolan för att ha klassråd. prata massa om studenten och längta ännu mera. sedan vart de stan en sväng med stina och bella!

valborg kommer bli sjukt nice, grillning och fest med mig ása hanna jasna linnea jolin och förmodligen bella och louise också! för bra.

har inte mycket mer att skrivaaaa. puss

godnatt

shiet vad jag var duktig på att blogga idag! men nu ska jag krypa ner i sängen, orkar inte sova än så tänkte sätta på flickan som lekte med elden. godnatt :)

!

JAG ORKAR INTE VÄNTA!

i miss uuuu

min syster är i polen

mamma: ååh jag hatar när det händer er saker när ni är bortresta, vill vara där då!
therese: asså mamma? hon blöder bara näsblod?!
mamma: ja man ändå :(
therese: jag lovar att hon inte dör av det.



HAHAHAH.....

bilder från idag



åt en sjukt god kycklingsallad efter shoppingturen förrut.

en av ormarna vi såg idag, ush

ego

man såg jätte långt!

såtrevlig dag har jag haft!

Nya skor!

vart en sväng till skopunkten och hittade tre par skor!

ett par låga sköna skor

likadana som jag bodde i förra sommaren fast bruna

och sist mina favoriter. älskade sko!!!!

shopping

hej!

dagen har bestått av att kolla på ormar och fikat i norrbyås med hälsaprofilen. riktigt intressant och mysigt faktiskt. jag hittade den första ormen HIHIHIH. nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem. ska åka och leta studentskor! har spanat in ett par som jag vill ha som jag hoppas finns kvar.


hade lockigt hår idag, kul med nått annorlunda!

snart!




godmorgon. hur kan man inte längta nu när man har både klänningen och mössan. ( har inte klänningen på mig) men man kanske kunde visa klänningen nu. alla kommer ändå ha samma klänningar så det spelar ingen roll.

det ser ut att bli en riktigt fin dag idag, hälsaprofilen ska iväg och kolla på ormar. kan ju bli riktigt intressant......


.

jag trodde vi gick i trean på gymnasiet inte på lågstadiet!
tänk på hur ni själva vill bli behandlade. please

två nya klänningar




härligt med lite sommar i garderoben!

underbar dag

vilken fantastisk dag det har varit idag, har inte vart hemma på hela dagen nästan så jag har inte kunnat skriva nått. började med att jag åkte upp till stan vid 11, mötte min mamma och vi gick till törnqvist hattar och hämtade ut min studentmössa(<3) sedan gick vi en sväng på stan och jag fick två klänningar och tre linnen av mammi! sedan mötte jag louise och vi åkte till skolan. hade en lektion helt i onödan och sedan vart det stan igen med min ásiiiiii.

när jag kom hem från stan tänkte jag koppla av lite men direkt vart de en sväng till marieberg med helena och julia för att hjälpa helena att hitta en studentklänning, och det gjorde hon. ( helena den var verkligen jätte fin! ) sedan när jag kommer hem och tänker igen att jag ska ta de lite lungt så får jag sms från emelie att komma ut och spela fotboll. gick ut och mötte henne elin och jouse ?, sedan drog vi upp till skolan och mötte några andra killar.

sjukt härlig och somrig dag har det varit och jag älskar det!

NU ska jag duscha och ta det lungt tills jag går och lägger mig, godnatt :)

natti

shutter island var bra! dock var den lite krånglig men bra! nu sitter jag framför tv och väntar på att wallander ska börja igen!

imorgon ska jag hämta min studentmössa, köpa nya kläder och beställa skor!
GODNATT

shutter island

hejjjjj.

idag har jag inte gjort ett skiiiit, mormor och morfar kom nyss så har fikat lite och så! ikväll blir det bio, shutter island, hopapas att den är bra :) har inte mkt att berätta men vi hörs :)

miss u!

mätt

ååååååååååååh, jag är proppmätt! tacos är min favvofavvo mat! (  efter fiskpinnar )

ska bara ligga och ta de lungt framför tvn resten av kvällen. PUSS

lördag

helllo.

vilket fint väder vi har haft idag. idag har jag bara tagit det lungt, ása kom förbi en sväng förrut! nu är jag hemma hos pappa och ska tillbringa kvällen här med tacomys och så :) har inte allt för mycket att dela med mig just denna helg för den har och kommer fortsätta vara väldigt lugn :)

nu är snart maten klar så ska avsluta, ha en fin kväll!

sorrriii

hej på er.

förlåt för 0 uppdatering idag men jag har varit grymt trött.

upp aas tidigt
nationella svenska b
stan med ása
hem
stan med julia hyra film
hem
äta
julia och kolla film
hemma för mindre än en timme sen.

fullt upp, vi hörs imorgon!

fint kvällsväder


gunga i kvällssolen med julia! sedan åkte vi till helena och pratade ut om våra problem. det är ett jobbigt liv vi lever, stackars oss!


teater

idag hade vi teater. jag höll på att skratta ihjäl mig. louise är så jävla rolig. vi var 4 stycken som spelade ett killgäng. en (louise) skulle vara mobbad och hon skulle rågarva varje gång vi sa någonting. och jag höll på att dö. jag kunde inte hålla mig för skratt när louise skrattade. hahahahahhahaha.


den här bilden säger vell allt?


skolan



nu får det bli skolan! bara 43 dagar sen jävlar!

lars!

jag är hel kääääär i min lars winnerbäck.
han kan göra hela mina dagar!
världens bästa lars ♥

jag vill ha sol


22 april

godmorgon världen!

även fast det är ganska tråkigt väder idag mår jag galet bra. har redan varit hos tandläkaren och nu är jag hemma igen. ska straxt hoppa in i duschen och sedan börja fixa iordning mig för dagen.

ha en underbar dag ♥

godnatt ♥

fick finbesök såhär på kvällen, alltid trevligt. så nu är jag redo för att sova, ska upp tidigt imorgon för att åka till tandläkaren, hatar det menmen. orkar inte skriva så mycket mer. nu blir det sängen godnatti ♥



övningskörningen

har varit ute och övningskört och varit väldigt duktig tycker jag själv. har tidigara bara kört på småvägar och varit uppe i max 70 men nu körde jag på stora vägen i 90. det går framåt och jag vill verkligen sattsa på att klara det till hösten. man tjänar så sjukt mycket på att ha körkort så jag vill verkligen få det gjort. nu börjar väldigt många av mina vänner att ta körkort också och jag känner mig dålig som bara har hållt på och köra i ett par månader. men jag får skylla på att jag är född sent på året och inte haft lika lång tid på mig, hehe.

nu ska jag kolla andra avenyn! ♥

segt

jag blir verkligen riktigt trött och seg utav det här vädret. jag åkte till skolan för att ha en lektion och sedan blir det att premiär åka med lundan hem från skolan som tog körkort i måndags! efter skolan har jag bara tagit det lungt och pluggat lite. jag känner mig verkligen som världens trögaste människa när jag sitter med alla hundra olika texter som jag ska tyda och sen skriva ner. det är så konstiga ord så jag knappt förstår hälften, men jag gör mitt bästa och får se hur de slutar. nu har jag iallfall bara tre frågor kvar som jag ska se till att dom är klara innan helgen så jag kan skicka in det.

ska ut  och rensa tankarna ett tag och övningsköra lite innan det blir för mörkt ute. ha en bra kväll :)

21 april


och jag vill ha massor med sol, men de verkar bli ganska dåligt väder.
jag försov mig och nu ligger jag bara i sängen och tar det lungt. jag måste plugga idag men jag orkar verkligen inte, men det måste bli klart så jag har inget val. nu blire frukost! :)

nytt nagelack, fint!



kvällis

godkväll bloggis.

idag vart det skolan som vanligt och när jag kom hem satte jag mig faktiskt och pluggade i två timmar! det får bli imorgon också så jag blir klar med helvetet någongång. sedan orkade jag inte mer så jag drog till julia och myste. målade naglarna och kollade på nått jävla körprogram haha. vi kollade även vädret för imorgon och orka regn? nej!

nu ska jag ta en tallrik fil och flinger sen ska jag gosa vidare på msn. godnatt allishopa :) ♥


lars älskling winnerbäck

inte en dag yngre
skriver jag en sång
jag har ältat alla ord
här över muggar och glas
vi kom varandra närmre
du och jag i vår
och jag är tacksam för
att du orkade lyssna

jag ville skjuta mig själv
redan på tunnelbanan hem
för hur svag jag har varit
och hur fel jag haft
två öl senare
var Skånegatan
ändå lite lockande
och framtidens ljus

jag kunde säga att jag önskar
hon förstod
men det är ju inte det
jag vill nog bara ändra sanningen
nu går solen upp
och jag står på en balkong
i ett land jag aldrig känt
och tittar österut


jag fattar ingenting...

jag fattar ingenting
och jag ser bara tecken
bilder säger stanna
bilder säger gå
vi pratar inte mera
eller gifter oss till hösten
saker förändras
när tiden går

du kände mig när
åren var terminer
när sommaren var helig
och nätterna var allt
du har vart densamma
som en klippa genom tiden
med en hand som
verkat räcka åt oss alla



han måste ha dom finaste texterna någonsin




pics




skolan.

tisdag

godmorgon! idag hade jag en riktigt lång sovmorgon, jätteskönt. ida blir det skolan igen och sen måste jag faktiskt plugga! idag kommer jag inte kunna ha några undanflykter. låter som en ganska trist dag! nu måste jag börja fixa iordning mig, vi hörs senare!


lilla louise

lousie är ju för gullig. man kan lura på henne vad som helst.
jag ska nog lura henne att det är hennes tur att ta med fika varje tisdag, det blir nice!


therese ♥ louise fika

nytt

har ändrat headern lite snabbt, ville ha lite sommrigare och så, ska försöka hinna göra en ny och finare så fort som möjligt men den här har jag sålänge! 

godnatt ♥


long day

hej på er kompisar.

började dagen med att åka och lämna mitt cv, får besked nästa vecka! åkte sedan till skolan och åt med mina töser och sedan vart de lektion. också studentmöte, man blir riktigt taggad! typ bara 47 dagar kvar nu :) efter skolan vart de en sväng på stan med ásipausi och sen hem till pata och äta tacoooooos, gott.

är hemma nu och är riktigt trött, men måste stanna uppe till 9 för att kolla på hollywood fruar, bästa programmet lätt. haha.

pusss

godmorgon!

underbart väder är det idag igen och vem blir inte glad när man vaknar av att solen skiner in i rummet? jag har precis ätit frukost och ska snart ta bussen till stan för att lämna in mitt cv på ett place och sedan ska jag vell vidare till skolan för lunch och sedan lektion. efter skolan har vi studentplanering! förresten håller jag på at prova min studentklänning hela tiden, jag är lite kär i den!

nu ska jag ut och se om jag kan hitta doris sen ska jag springa till bussen!




ha en underbar dag ♥

söka jobb

imorgon ska jag söka jobb. hoppas verkligen att jag kan få ett jobb till sommaren. skulle ju vara kul att kunna leva lite i sommar också. roadtrip med brudarna och förhoppningsvis fira midsommar på nått trevligt ställe med fina vänner. en utlandsresa i höst skulle också sitta fint, men som sagt så måste man ju ha pengar också. snälla lilla ge mig jobbet. jag är så nervös, eller ne inte egentligen men jag vet inte rikigt vad jag ska säga. jag komemr vell på nått bra i hope.

nu ska jag sova. godnatt på er ♥

jag är faktiskt också bara en människa



älsklingar

sommaren 2008 köpte jag dom här skorna. jag hittade dom nu när jag rensade min garderob och blev överlycklig. jag älskar dom!


lite bilder från i fredags

bra kväll!


stiliga pojkar påväg till stan :)

snygg juliiieeee

sexy bitch

9F på liquid! <3 bra bild!

cajsa och julia!

woho

johannnnnnn

godnatt




idag har jag bara tagit de lungt efter skolan, övningskört lite och vart och handlat med mamma. senare på kvällen åt vi jordgubbar med glass och melon. mums.

imorgon blir det hem till helena för mat och lite förfest sen blir de liquid och möta upp en del av gamla klassen förfesta lite till där och sedan blir det frimis! jag kommer nog inte hinna skriva så mycket imorgon men de kommer bli en stressig dag. trevlig helg på er :)

Torsdag!

godmorgon. idag är det inte lika bra väder, men de regnar iallafall inte så vi får vara glada. ska straxt springa iväg till bussen. slutar halv fem idag ganska jobbigt men de är teater så det funkar.

49 dagar till studenten nu!


vill tillbaka


liten lista

Bästa veckodagen: fredag och lördag
Humör: trött men glad
Favoritgodis: choklad
Är det nåt du absolut inte äter: äckliga saker
Kläder just nu: mjukisbyxor och tjocktröja
Musik just nu: ingte, kollar på tv
Favoritsaft : apelsinfestis hehe
Dagens längtan: sängen
Hur många kuddar sover du med:
2 eller 3
Spelar du nåt instrument: nej
Dagens frisyr: utsläppt
Kommer du ihåg din första kärlek: ja
Har du några homosexuella vänner: nej
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: ja de tror jag
Ser du på kärleken som ett misstag: nej
Bio eller promenad: promenad
Dagens borde: göra filosofi och psykologi uppgifterna
Dagens  fundering: vad vill du?
Snarkar du? gjorde förrut och kan hände nu om jag är förkyld
Rädd för insekter? faktiskt
Det här är jag bra på: skjuta upp saker
Vad vill du jobba som? polis
Chips eller godis? godis
Skriver du dagbok? ne men skriver av mig här när de behövs
Har du tatuerat eller piercat dig? Var nånstans? bara i öronen
Hur många syskon har du? två
Är du rädd för blod? nja inte rädd
Anser du att du är stark? stark? haha ne
Röker du? nix
Snusar du? aldrig provat
Använder du knark? nej
Kaffe eller te? inget
London eller Paris: har bara vart i paris, men tror jag skulle välja london
Favoritfärg: hm, svart
Född: örebro
Nationalitet: svensk

awsome



vilken jävla dag de har vart. helt sjukt nice väder så man dör nästan. efter skolan tog jag och mina pinglor en sväng upp på stan och käkade glas och drack cola, underbart. vi satt på våghustorget och bara älskade livet.
hoppas ni har haft en lika bra dag som jag! nu taggas studenten och sen roadtrip med brudarna!

kvällspromenad i solen








härligt!


världens bästa lektion? hälsa=fika i solen

( även fast saften hade jäst och bullarna var mögliga så tycker vi om dig iallafall louise <3 )

fegisar

jag är så jävla feg! tur att jag har julia som är lika feg så vi kan prata oss igenom våra problem med varandra istället. haha

men jag ska ta tag i det, om ett tag!


-

världens finaste

ut i solen!


har haft en lektion idag bara mellan 13.40 och 15.30. nu är jag hemma och ska ta och göra en sen lunch och sedan sätta mig ute i solen. puss

promenad

sjukt fint väder har det varit idag, blir sugen på att gå på ösk matchen idag men nä får bli en annan gång. förmodligen inte sista dagen som de är fint väder får man hoppas. ska ut och ta en promenad! puss

summer feelings

solen skiner och humöret är på topp. sommaren och studenten närmar sig och just nu är det bara allt plugg som man inte orkar med men de löser sig. ska snart åka till skolan och sen får vi se vad som händer, om de fortfarande är awsome väder efter skolan kanske de blir en sväng på stan. ha en as bra dag!



just nu


best

har alltid så jävla kul med er!
på fredag kör vi all in, woho!



minnen


sitter och kollar igenom massor med gamla bilder. hittade den här och shiet vad länge sen det känns. jag & mathilda fick för oss en kväll att vi ville ha lite alkohol. jag ringde en vän till mig och sedan fick vi 10 öl leverat till dörren. minnen

snygga brudar! antingen en av dom första eller första fest som jag varit på. slutade lite vilt med att vi kissade på våghustorget bredvid griskarusellerna som då stod där. vintern 2008, shiet

uskavi med klassen i ettan. sjukt rolig klassresa och de var så fint väder att man fick bra färg på bara en och en halv dag. love it give me summer!

studenten 2008. vad ska man säga? dagen och kvällen var en klass för sig. sjukt roligt!

det är fina minnen

soliga söndag

gud vilket fint väder de har varit idag. åkte upp på stan med familjen förrut och åt lunch på java, en god kycklingsallad! sen har jag bara varit hemma och tagit de lungt. ikväll ska jag träffa helena och julia, my favorites! men först blir det ut för lite grillning, mums!

puss

friday night

hola amigos



inget party ikväll och jag har istället tillbringat kvällen med en ful vän. yea
vi har druckigt cola och jag har vunnit talang 2010 yea. ( i fulhet, hade julia vart med hade hon vunnit, tur att hon inte va det)

imorgon ska vi inte vara med helena, orka? puss


snyggis bilder från gamla dagar


färdigt!

ååh, äntligen klara. idag redovisade vi vårat projektarbete och nu ikväll så har jag skrivit rapporten vilket betyder att det är helt klart! underbart skönt. nu har jag två uppgifter kvar som jag ska göra sen så tänker jag ta studenten! puss på det minsann.

jag har också hunnit vara ute och övningskört, och det gick riktigt bra faktsikt, har äntligen lärt mig de där med dragläge, jag tyckte de va sjukt svårt men nu sitter det! 

ska snart gå och lägga mig, är sjukt trött. godnatt vi hörs imorgon :)


.

I need to be bold
Need to jump in the cold water
Need to grow older with a
boy like you
Finally see you are naturally the one to make it so easy
When you show me the truth
I'd rather be with you
Say you want the same thing too
Say you feel the way I do

problems

jag har tre problem.

1. jag är sjukt hungrig, måste ta någonting att äta men jag orkar inte gå upp till köket och göra i ordning någonting. varför har man inte en betjänt i huset som kan göra saker åt en, vad skönt det vore. ska nog anställa julia. du får 10kr om dagen, okej? bra.

2. jag har glömt mitt smink hos pappa, även fast han bara bor i adolfsberg känns de som en evighet bort. som tur är så ska han komma och lämna de till mig imorgon hos sofia, happy!

3. massor med jobbigt plugg som ska in, men vem orkar skriva flera sidor om äcklig filosofi?


love my shoes


jag älskar mina skor, måste ha ett par nya dock.

Onsdag

Godmorgon!

idag när klockan ringde klockan 10.00 kunde jag bara inte gå upp, men nu är jag uppe och tänkte äta lite frukost innan jag åker iväg till skolan. det är ju så bra med dom nya linjerna när man kan åka direkt från mig ända till skolan. toppen. på schemat idag står klassråd och idrott så de ska vi försöka klara av, hehe. hörs kanske senare ikväller. puss på er :)

<3






All you have to do is cry

åh va bra.

brabrabra!



So for tonight I'll stay here with you
For tonight I'll lay here with you
But when the sun hits your eyes through your window
There'll be nothing you can do



partypics









lite snygga pics från dom senaste utgångarna!

fina vänner jag har


julia: jag vill inte ha barn
helena: va är du dum?
julia: helena, jag gör jorden en tjänst genom att inte föda barn, vi är så överbefolkade


helena: kan du inte dö istället?


hii

vill ha dig här :)

massa utgångar

3 utgångar på 4 dagar klarade jag av det här lovet, man måste ju passa på. vårat absolut sist lov.  ifredags vart det ritz med emma, julia och malin och så träffade jag massa med roliga där också. igår vart det frimis och det var lyckat det också! nu har jag lite bråttom, ska iväg hem till marcus och sandra ikväll. sen sover jag hos pappa. tar med datorn så hörs kanske senare ikväll med lite bilder och roligheter. pusspuss

jag julia emma malin & et




sticker till stan


'
ha en bra dag :)

RSS 2.0