check

måste säga att kvällen igår var riktigt rolig. jag, sara, hanna,elin, linnea och stephanie tog cyklarna in till stan och mötte upp helena. tanken var att vi skulle gå in på strömpis för att äta grillbuffé. men när vi kommer dit vid halv sex är det redan fullt så vi fick hitta på någonting annat. vi gick och köpte mat och satte oss och åt den utomhus och pratade massor. sedan åkte vi hem till helenas brors lägenhet som hon hade lånat den här veckan. vi spelade kort ochsådär. tanken var att vi skulle göra det hela kvällen men vi blev nerbjudna på förfest och drinkar två våningar ner. mycket trevligt faktiskt. vid kvart över 11 gick vi ut en promenad på stan och träffade roligt folk. en grilladkorv också, check!

vid kvart över 1 tog vi våra cyklar och åkte hem till hovsta igen. tack för en mycket bra kväll flickor!

idag är det dåligt väder så vet inte riktigt vad som händer. får se! PUSS

try to catch me if you can

jag är rädd att du betyder alldeles för mycket för mig

det är sol!

idag skiner solen och jag är super glad, så nu sticker jag ut och lägger mig i solen.


:D :D :D :D :D

tomt!

här var det tomt ser jag. har inte haft någon större lust att blogga och inte så mycket att skriva heller. de enda som jag gjort är väl att jag besökte stockholm&grönalund förra veckan, riktigt trevlig tripp. annars har det stått stilla. jag och johanna va på stan idag och skulle kolla efter resor, det fanns nästan inga kvar och dom som väl fanns var svindyra så det fick va. synd.

nu i veckan som kommer är det en del inplanerat. på onsdag är det myskväll med helena sara elin stephanie och linnea som gäller och fredag är det fest för hanna och hannah och sedan på lördagen har lollo sin fest, så helt stillasittande ska jag inte vara.

nu ska jag sova mina vänner. godnatt!

27 juli

GRATTIS HANNA, vi har väntat så länge och äntligen kan du hänga med ut och röja loss med oss på riktigt!




söndag

har varit en skön söndag, bara legat och solat och sedan kollat på ösk matchen.

nu kom jag precis ut ur duschen, blir hem till maria ikväll med folk! :)


...


sola sola sola



huh

jag hatar att du gör såhär
men samtidigt är det det bästa jag vet

bränd

igår åkte jag till gustavsvik och solade med Bella, maria och anna. mycket trevligt. när jag kom hem hade jag bränt mig så sjukt mycket. det blåste så mycket när vi låg på gustavsvik så vi helt glömde bort att smörja in oss så både jag och bella är tomater nu!

på kvällen åkte jag ut till norra bro hem till bella och hon hade köpt mat, kyckling potatissallad och så hade hon gjort en god sallad. mycket gott var det. senare kom maria och ása också så vi satt på henned altan hela kvällen och hade det mysigt! :)

nu ska jag ut och sola igen. har smörjt in mig idag så hoppas inte det blir som igår för det var inte roligt att sova inatt!



gustavsvik

ooooooh. jag är så trött! har precis gått upp. och jag har bara sovit 8 timmar inatt = kommer vara sjukt trött idag. jag ska iallafall snart bege mig mot stan för att bada och sola på gustavsvik med några brudar! mys

du är inte så fin men det är nått med dig

ligger på golvet inne i gästrummet och nördar med isabelle. är ganska trött så snart får de allt bli sängen! imorgon hoppas jag på fint väder så man kan bada&sola massor. godnatt

jag vill

GRATTIS BÄSTA


grattis på 19års dagen snutti

sköndag

helena klagar på dålig uppdatering...

igår var det en aaaaas bra kväll. började hos jonte och anna i deras nya lägenhet med inflyttningsfest och massa trevligt folk. sedan bar det av till frimis där det också var mycket roligt!  på vägen hem vart de en sväng förbi västhaga och mc donalds och vi höll på att köra på en känguru. jag vet att det låter sjukt konstigt och det tycke vi i bilen också men så var det!  en lyckad kväll vart det iallafall!

idag har jag bara legat vid poolen och tagit det lungt och solat och tjockat mig med johanna! menmen ibland får man ju göra det också. snart ska jag fixa mig lite så ska jag åka med julia och helena någonstans och ha lite picnik och sånt mysigt!  nu vart det lite uppdatering iallafall men jag tänkte återkomma med lite bilder senare!

PUSS


2 låtar som går på repeat hos mig



lodjur?

seriöst. jag tror våran katt är ett lodjur?




alla är fina som dom är

det är så sjukt vad människor klagar. jag klagar också,  väldigt mycket ibland. varför klagar man över den där finnen eller det där extra kilot man lagt på sig.

jag har börjat tänka och, man ska fan vara glad för den man är. det finns folk som har det så himla mycket värre och det hemska är, dom klagar inte.

jag kom och tänka på det här efter att ha sett en tjej på stan som verkligen skulle ha saker att klaga på. då var hon inte tjock och hade inte hade en störande finne i pannan. men hon gick på stan tillsmamans med sin vän och hon var glad och lycklig. förstå hur starka såna människor måste vara. att kunna ignorera alla elaka blickar och kommentarer. det skulle inte alla klara av.

alla är fina som dom är

vänner

vänner som ljuger
vänner som hittar på
vänner som inte bryr sig


är det vänner?

vi drar på en liten semester. hemma tisdag


!

tänk om.




hi

sova?

klockan är kvart i 4 och jag är inte ett dugg trött. vad gör man? man blir ju inte mer trött av att det är ljust ute och att det är miljoner med myggor här inne i mitt rum... det är riktigt varmt också. ÅH jag kommer aldrig kunna sova!


''godnatt''

dagen efter...

godmorgon.

idag är det as fint väder men jag ligger inne i min säng och är bakis och svettas sönder. jag vill gå ut och lägga  mig och sova i en solstol men jag får så ont i magen då. ska nog ta och göra frukost så kanske det blir lite bättre. får hoppas på det!

kvällen igår var iallafall as bra! vi började med att äta middag, sedan förfestade vi och sådär. klockan 11 tog vi bussen in till stan och dansade på frimis. faktiskt en roligkväll där och det var mycket folk! men idag mår jag som sagt inte så bra. menmen hoppas att det går över snart.


<3<3<3

en fredag

min dag började tidigt, halv 9 var jag på körskolan redo för att göra riskettan vilket gick utmärkt. efter det kom ása tobbe och maria och hämtade upp mig, vi åkte till säbylund för att bada. där var också bella, gabbe och hans kompisar! riktigt trevligt!

nu sitter jag här, snart redo för att åka och träffa sara helena hanna osv. vi ska käka mat och förfesta innan det blir utgång! detta hade jag tänkt ha på mig ikväll. är dock inte säker.



ha en bra kväll!

solar


hallåå. har tagit en pause i solandet! det kommer stora pluffsmoln hela tiden. tycker faktiskt att jag har blivit lite brun nu, syns dock inte i camen men..... ikväll blir det tacos och sådär, de var riktigt länge sen nu faktiskt så det ska bli riktigt gott! nu ska jag springa ut och sola lite till innan solen försvinner igen. PUSS

RSS 2.0