.......

jag gör alltid mitt bästa för att duga
men det fungerar aldrig
hur länge kommer man att orka?

grillkväll

vilken underbar dag det har varit i dag. massor med sol och bad och jag har faktriskt fått lite färg. nu ska jag fixa mig lite och sedan åka och träffa julia helena sara och stephanie. vi ska handla lite och sedan blir det grillkväll hemma hos helena, mycket trevligt! :)

måste skynda mig nu om jag ska hinna till halv, PUSS

midsommarplåga

och det går inte att sluta lyssna! mums

sorry för att rutan är utanför kanten men vet inte hur man fixar till det så det får vara så iallafall.

:)

nu sticker jag iväg för att träffa mina fina barndoms kompisar sara och stephanie. vet inte vad vi ska hitta på med nått kul som alltid. ha en bra lördagkväll! :)


ALEJANDRO

ååååååååååååh vad roligt det var igår jag dör. sjukt jävla värd kväll. vi började med att grilla och dricka. vi körde snappsvisor och hade roligt. sen var det kubb, självklart vann mitt lag hehe. sen vart det mer lekar! sen drog jag och några stycken hem till helena och shottade! sen skulle jag slå rekord i att kasta min sko så nu har jag bara en kvar, rekord vart det ju iallafall. sen hem och det hade kommit massa folk, det badades och festades förfull. sen var det dags för lundvägen att möta stenlunda vägen i en hård fotbollsmatch. själv klart vinst för lundvägen! kvällen slutade vid 4 i min säng!

kvällen var helt sjukt bra!


sommarbilder




tre bilder från en väldigt varm dag vid poolen!

klänningen


kom på att jag har ju faktiskt en blommig klänning som hänger längst in i garderoben. den får det bli, iallafall nu på dagen. för ikväll har jag lovat jasna att ha min rosa klänning. hihi. till klänningen har jag mina underbara skor från H&M. nu är jag redo för midsommarfirande!

Glad midsommar

idag är det som alla vet midsommarafton. en av dom bästa dagarna på året tycker jag.  igår gick doris ut på kvällen och kom inte tillbaka förns nu. en himla tur annars hade vi nog fått fira midsommar utan mamma, haha. roligt också att mamma grät när hon kom hem!

jag har precis kommit  ur duschen och ska nu klä på mig. men vad ska man ha på sig? det är idag som man vill ha en sån där supersöt liten klänning med fina blommor på som man aldrig köper för att man tänker '' när ska jag ha på mig den här?'' precis en sån vill jag ha idag men men. klockan halv tre blir det iväg till ölmbrotorp för att kolla på midsommar firande tillsammans med johansssons. sen ska vi hit för att äta jordgubbstårta och sen åker alla till johanssons där kvällen fortsätter. men jag stannar hemma och inväntar alla mina vänner som kommer hit ikväll! det kommer bli en mycket bra kväll tror jag!

nu ska jag försöka välja kläder och sen få nått i magen. ha en fin dag!


rolig bild från förra midsommar!

torsdag!

hallå på er de var ett tag sen, har inte orkat skriva. har haft fullt upp med att träffa goa människor, sola och kolla på desperate housewives!

imorgon är det midsommar och det kommer bli bajskul. fina vänner kommer hit för grill festa lite och leka roliga lekar! tror att det kommer bli en riktigt lyckad kväll!

nu ska jag försöka få tag på julia och sedan ska jah slå på ett avsnitt  desperate housewives. PUSS

måndag

hejjjjj.

idag är en riktig slapp dag. har bara legat i sängen hela dagen men ska väl ta mig upp nu och göra i ordning lite innan mamma kommer hem ;) idag har jag ingenting att berätta alls. bad. 8 dagar till peace and love!

PUSS

gissa vad vi ska göra?



PEACE AND LOVE!

sex and the city

igår bestämde jag och julia oss för att vi skulle gå på bio. det fick bli sex and the city och den var så sjukt jävla bra. jag skulle kunna gå och se den idag igen! jag ville inte ha några förväntningar så jag blev verkligen glatt överaskad när den var så bra. sjukt rolig var den.  se den!


en awesome fredagkväll

hallo!

igår kväll va så jävla roligt hemma hos sofia! grillning, kubb, supa, brännboll, dansa, mer supa! tyvärr slutade kvällen tidigare än beräknat men på midsommar kör vi igen!

nu ska jag snart ta bussen till stan med julia, vi ska gå på sex and the city 2 , julia säger att den är bra så jag litar på henne! har inte så mycket mer att skriva faktiskt! hörs! :)


vi som ''vann'' kubbmatchen!

jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor

vill skriva något men är tom på ord.
jag känner att det är nått som fattas.
jag vet vad de är som fattas.
det är du, han

jag har försökt att tänka bort dig
men alla vägar jag gått och alla tankar
jag tänkt har lett mig till dig

jag tror att det finns bara du

grillparty

godmorgon godmorgon.

idag mår jag bra och är på toppenhumör även fast vädret inte är det allra bästa. idag kommer bli en riktigt roligt dag! jag ska snart börja fixa mig och äta frukost och sedan åka upp på stan med julia. hon skulle köpa lite grejer och jag ska fixa inför ikväll. IKVÄLL blir det hem till sofia där det kommer bli grillparty! det kommer bli riktigt roligt och sen ska vi sova där också! :)

fullt ös medvetslös


en bild på jasna och mig från i onsdags <3

mys

det var väääldigt trevligt att träffa min ása igen! vi va hungriga och köpte med oss sushi och satte oss i slottsparken. riktigt mysigt! vi satt och pratade ett tag och sedan gick vi mot resecentrum och jag åkte hem. har haft jätte ont i huvet ikväll, så nu ligger jag i sängen och det är nästan över helt nu!

vi hörs imorgon! :)




för sent


vad jag bryr mig om nu är att du kommer nära mig, även om det är försent att älska dig.

beteendevetenskap

jag är så jävla glad att jag valde den linjen till gymnasiet. för jag har på mina tre gymnasieår där träffat världens finaste människor. människor som jag inte skulle klara mig utan. vad hade jag gjort om jag inte skrev inte det som första val på mitt gymnasieval när jag var 15 år? att en ren chansning kunde ge mig det allra bästa.

jag kan inte förstå heller hur snabbt allt har gått. jag minns första dagen som om det vore igår och nu är allt slut, jag saknar skolan, jag saknar att gå dit varje dag och träffa alla underbara personer, alla läarare och allting egentligen.

tack för tre helt perfekta år betvet ♥




fint klipp som louise fixat!

torsdag

halooo!

idag gick jag upp tidigt. åkte till tandläkaren för att sätta fast mitt tandsmycke. mycket fint vart det! :) sen åkte jag och isabelle upp på stan och åt lunch med pappi. mys! nu är jag hemma. låg ute och solade förrut och somnade, jävligt skönt! nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa iordning mig för att möta ása som kommit hem från tunisien!! ♥


PUSSIS

åhh

varje gång jag håller på att glömma kommer du tillbaka.
thank you

göteborg

har haft jätte bra dagar i göteborg! vi har mest tagit det lungt och shoppat, riktigt nice. nu är jag hemma igen och nu ikväll har jag först suttit på satins uteservering och druckigt en cider tillsammans med jasna och några andra goa brudar. sen stack vi till strömpis där det var gratis inträde och grillbuffe. mycket goda kycklingspett med potatissallad och tzatsiki bjöds det på. sen bussen hem. nu är jag så trött så jag måste gå och lägga mig, imorgon är det tandläkaren och lunch på stan med pappa och isabelle som gäller! PUSS


en liten bild!

påväg till göteborg

halloj!

sitter på bussen påväg till göteborg, lite segt måste jag säga att åka i 4.5 timme men det rullar på bra ändå. jag börjar böi hungrig också så måste tvinga helena och julia att vi ska äta fort när vi kommer fram hehe.  har inte så mycket mer att skriva. nu är de typ bara 40 min kvar!

pusssis

natti

sitter och kollar film med isabelle nu. det var en riktigt lugn och skön lördagkväll. vi har ätit tacos och kollat på mr bean filmen! 11 timmar kvar tills jag ska möta helena och julia på resecentrum och sen blir det göteborg som fan, KUL!

godnatttti

filmtips

igår kväll kom julia hit, vi tittade på sju miljonärer som visades på tv. filmen var as bra, spännande och rolig. jag tror att den var från 2006, så den är inte jätte ny. men se den!


lördag

morning!

sitter i köket och ska straxt äta frukost med isabelle. sedan måste jag duscha och packa inför göteborg för ikväller ska jag hem till pappa och äta mat och så! har inte mycket mer att skriva nu och mackorna hoppa precis upp från brödrosten!

ha en awesome dag!

lördag

morning!

sitter i köket och ska straxt äta frukost med isabelle. sedan måste jag duscha och packa inför göteborg för ikväller ska jag hem till pappa och äta mat och så! har inte mycket mer att skriva nu och mackorna hoppa precis upp från brödrosten!

ha en awesome dag!

längtar

oh jag längtar tills söndag då vi åker bort. ska bli så skönt att bara komma ifrån allt ett tag. vi åker söndag förmiddag och kommer hem på onsdag eftermiddag så det blir några dagar. rikitgt härligt. som vi sett så ska de mestadels bli bra väder så vi hoppas på det. kommer bli riktigt nice!

nu ska jag gå och sova. imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, ska väl packa lite och så sen på kvällen blir det kanske hem till pappa och sova där. godnatt allihopa!


nya linnen

idag fick min garderob tre nya kompisar.


i like

fredag!

goddagens.

har inte gjort ett piss hittils idag. men ska snart gå till bussen och åka upp på stan med julia. ska byta en bh och så tänkte jag köpa mig en ring också eftersom jag fick presentkort på guldfynd när jag tog studenten!

jag har på mig det här idag

t-shirt monki
leggings bikbokk
jeansjacka gina


göteborg

på söndag bär det av till göteborg tillsammans med helena och julia! det kommer bli riiiiktigt nice skulle jag vilja säga! shopping, festa och allt de där andra som hör till. hoppas att det blir bra väder.


mitt rum

för typ två månader sedan gjorde jag om i mitt rum, bytte tapeter och köpte nya möbler. eller mest andra saker, gardiner. matta. överkast och sånt ni vet. tänkte visa lite hur det blev. har dock inte orkat städa och fixa iordning fint menmen.





i love it

idag

har haft en jätte mysig dag. först skolavslutning på hovstaskolan med evelina och sen skolavslutning på lillån med isabelle. gud, kan inte förstå att det var 3 år sen jag slutade nian. sjukt!

sen vart det iallafall mat på svalan med familjen, mormor och morfar och kusiner. mycket gott! nu sitter jag hemma och vet inte vad jag ska hitta på, jag orkar inte göra ingenting...... vad kan man göra?








lite bilder från idag!


vad ska jag göra?


skynda dig hem nu

tänker ha den här klänningen imorgon


tillsammans med min ljusa jeansjacka!

godnatt alla

skolavslutningar

imorgon har båda mina småsystrar skolavslutning. det jag inte kan fatta är att isabelle slutar nian! hon börjar alltså gymnasiet i höst! sjukt. grattis nu har du bara dom tre bästa åren i skolan kvar! <3 love you


en dagens outfit med nya kameran


hela kittet är från gina tricot.
svårare än så blev det inte idag!

min onsdag

idag hade jag tänkt gå upp klockan 9 för att ta en promenad. men icke. vaknade klockan 11 och då var det bara att skynda sig som fan! bussen gick 11.25 och den skulle jag med. Åkte upp på stan och mötte pappa, vi köpte ett minneskort till min nya kamera så nu kan jag ta mycket fina bilder! sen gick vi till kina muren och skulle äta lunch, så kom helena och hennes syster så vi hade sällskap med dom. trevligt! sen följde jag med dom och hämtade elvira och sen åkte vi hem. nu ska jag städa och sen kommer mormor och morfar! :) PUSS


idag är jag kär


massa kul

. på sista tiden har jag märkt att jag blir irriterad på allt och alla. kan de ha nått med mina p-piller att göra? jag funderar på att prova ett annat märke. vi får hoppas på att det blir bättre.

för tillfället pratas det om massor med roliga saker, men de känns som att det inte kommer bli av. men får hoppas på det!

- utlandsresa
- västkusten
- göteborg
- studentfest med betvet

och massa annat kul. jag ska se till att det blir av!

en bästa vän

du är bäst, jag tänker aldrig svika dig

shopping

vilka härliga dagar vi har haft den här helgen, dock lite molnigt idag men det löste vi med en heldag på stan. jag åkte upp och träffade mormor, vi gick och fikade på java och handlade massor med fina kläder. vid halv tre mötte jag sofia och lollo, vi gick till arbetsförmedligen och fixade massa saker där. sen vart det till baggi för en god kycklingsallad där vi träffade jasna och sedan ännu mera shopping. kom hem med två linnen, en t-shirt, en jeans jacka, ett par solglasögon och ett par shorts. riktigt nice.

om en timme kommer emma, så måste springa in i duschen nu. vi hörs! puss

nya solbrillor, jeansjackan och t-shirten

studenten

OJOJOJ, fyfan vilken dag det var igår. det finns inga ord för att beskriva men om jag måste så säger jag nog, UNDERBAR. allt var helt fantastiskt, att gå upp klockan halv 5 och sitta i aulan och bara lyssna på tråkiga sånger var tillochmed underbart. jag har aldrig vart med om en bättre dag och den kommer bli svårslagen. kan berätta kortfattat vad som hände under dagen. sjukt svårt att berätta efterso, det hände så mycket,  men ska göra ett försök.

klockan ringde vid halv 5, jag skuttade upp ur sängen och fixade iordning mig. vid halv 6 kom linnea och matilda till mig och vi åkte hem till ellen där det var champagnefrukost med fina betvet3a, min fina klass som man nu efter 3 år har börjar uppskatta och förstå att man faktiskt tycker om dom! vid 8 var vi vid skolan för att bli fotograferade, och efter det gick vi till klassrummet, där skrev vi i varandras mösso, sen sjöng lärarna en fin sång som dom hade gjort, sedan delade vi ut blommor till lärarna och sedan var det dags att dra sig till matsalen. det serverades kycklingsallad och cider. några elever höll tal och det vart även några sånger. sen var det dax att gå till aulan för att lyssna på rektorn och lyssna på när kören sjöng. vid tolv var det slut och vi gick tillbaka till klassrummet och vi fick fina rosor av lärarna och våra betyg.  vid tjugio över 12 stod vi färdiga vid dörren redo att springa ut. när klockan slog halv 1 sprang vi ut och självklart sjöng vi, vi har tagit studenten fyfan vad vi är bra låten. vi letade upp våra familjer och fick massa fina blommor, champagne och gosedjur. vid 1 gick vi till flaket och åkte upp på stan och ett varv runt där uppe. vid 3 vart det hem för att möta upp alla, det vart mycket god mat och fina presenter, men det vart inte långvarigt. sen kom linnea igen och marcus körde oss hem till julia i adolfsberg där det var förfest och så. halv 9 kom taxin och hämtade oss och tog oss till frimis. det var en sjukt underbar kväll på frimis, vi dansade och drack shots och cider tills ungefär klockan va kvart i ett. då drog vi ut, åt pizza på grillcorner, hem till ása, målade tånaglarna?, hämtade dricka och sedan gick vi till stadsparken.

tack för en UNDERBAR dag, verkligen sjukt bäst.


studenten om 2 dagar

sorry att jag inte skrivit men de är sååå mycket nu innan studenten som är på fredag! saker att göra hela tiden. lördag-tisdag spenderades på skolan med massa najsiga människor för att tagga krampen. krampen vinsten tog dock karro hem men vafan, vi är glada ändå. tyckte att alla var grymma!

idag i skolan varr det avslutning med lärarna och dom hade gjort lite lekar och slutade allt med att vi fick baka tårtor och sedan fika i solen! ikväll har det vart betvet häng i stadsparken, med grill, dricka och mys. bäst. imorgon är det fullt upp för studentgruppen, vi ska samlas 12 för att åka och handla all mat till champagnefrukosten, sen vid 3 ska vi hämta musiken för att sedan åka till kumla för att pynta flaket!

jag kommer nog inte skriva så mycket mer innan studenten, kanske slänger in en bild på min outfit. annars är det fullt upp! hare awesome!!

KOLLA IN STUDENTVÄDRET

RSS 2.0